Hexagon Studio

Hexagon Studio

Caracteristici
Filmari, foto
Descriere
Hexagon Studio este specializat in fotografie si de produs, culinara, de studio si de eveniment. Chiar daca este vorba despre fotografii pentru portofoliu personal, pentru afacerea ta sau pentru un eveniment important din viata ta stilul nostru ne ajuta sa obtinem cele mai bune fotografii si video de calitate.
Fotografia de eveniment creaza cele mai placute amintiri din viata dumneavoastra si a celor dragi, indiferent daca este nunta, botez, corporate sau majorat.
Detalii suplimentare
Studio-ul nostru se ocupa cu fotografie de eveniment (nunti, botezuri, majorate, corporate, etc) sau fotografie de produs.
Fotografia de produs sau comerciala calitativa este esentiala pentru promovarea si, implicit, dezvoltarea oricarei afaceri.
Fotografia culinara are rolul de a evoca savoarea si caliatea produselor dumneavoastra.Serviciile noastre de fotografie culinara includ aranjarea spatiului fotografic, realizarea fotografiilor si post-procesarea acestora.
Fotografia de eveniment creaza cele mai placute amintiri  din viata dumneavoastra si a celor dragi, indiferent daca este nunta, botez, corporate sau moajorat.
Sedintele foto in studio sau locatie va definesc stilul si personalitatea.
Fotografia de portret transmite starea si personalitatea subiectului prin evidentierea trasaturilor si emotiilor
376 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 16 Oct, 15:00