HILL's SP Feline Adult Hairball/Indoor,cu Pui 3 kg

142 RON
1 / 1 ...

HILL's SP Feline Adult Hairball/Indoor,cu Pui 3 kg

142 RON
Caracteristici
Hrana, accesorii
Descriere
HILL'S SCIENCE PLAN HRANA USCATA PENTRU PISICI ADULTE, HAIRBALL INDOOR

Hrana uscata pentru pisici HILL'S SCIENCE PLAN Adult Hairball Indoor este special creata pentru a evita formarea de ghemelor de par la pisicile adulte de apartament.
Advanced Fiber Technology pentru a reduce formarea ghemelor de par
Cantitate redusa de grasimi si calorii pentru greutatea corporala ideala
Proteine de inalta calitate pentru musculatura

Recomandat pentru pisici adulte, cu varsta intre 1-6 ani, pentru a ajuta la reducerea ghemelor de par la pisicile de apartament.
Nu este recomandat pentru pisoi si pisici gestante sau care alapteaza. In timpul perioadei de gestatie sau alaptare, pisicile trebuie sa consume hrana umeda sau uscata HILL'S SCIENCE PLAN Kitten.

COMPOZITIE: faina din carne de pui (15%) si curcan, porumb, orez, faina de porumb, celuloza, minerale, enzime digestive, ulei de soia, grasime animala, taurina, vitamine, oligoelemente si beta-caroten. Cu antioxidant natural (amestec de tocoferoli).

CONSTITUENTI ANALITICI: proteine 33.90%, grasimi 8,5%, carbohidrati (extract liber de nitrogen) 43,20%, fibre (totale) 8,2%, calciu 0.98%, sodiu 0.34%, potasiu 0.82%, magneziu 0.074%
INDICATII DE HRANIRE:
Aceste cantitati sunt orientative, deoarece nevoile pisicilor variaza. Ajusteaza cantitatea de hrana in mod corect pentru mentinerea greutatii corporale optime.

GREUTATE CORPORALA KG/ GRAME HRANA USCATA
2 40
3 55
4 70
5 80
6 95
7 + 15 per kg
Vezi mai multe detalii si cumpara
20 vizualizari Bucuresti 08 Mai; 12:15