Holistic Living - Clinica terapie holistica

Holistic Living - Clinica terapie holistica

Caracteristici
Servicii medicale Cabinete medicale
Descriere
Holistic Living este o clinica specializata in terapie holistica, ce ofera terapii personalizate pentru a ajuta la obtinerea unei vieti sanatoase si echilibrate.
Detalii suplimentare
Clinica noastra este condusa de terapeutul nostru holistic, Mihaela Theodorou, care are peste 13 ani de experienta in medicina alternativa. Abordarea noastra unica este bazata pe ideea ca este mai bine sa previi decat sa tratezi si presupune o evaluare detaliata a fiecarei persoane inainte de a recomanda o terapie.
Serviciile noastre includ colonhidroterapie, terapie vibrationala prin sunet cu boluri terapeutice himalaiene, ozonoterapie, si quantum biofeedback (biorezonanta). Aceste terapii sustin nu doar sanatatea fizica, ci si cea emotionala.
La Holistic Living, credem ca armonia dintre minte, corp si suflet este cheia pentru a obtine un stil de viata sanatos si echilibrat. Suntem aici pentru a te sustine pas cu pas si sa iti oferim indrumari pentru a adopta obiceiuri sanatoase in fiecare zi.
Consultatia noastra include evaluarea detaliata a fisei clientului, in urma careia se va stabili un plan de terapii si nutritie personalizat.
Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre si pentru a discuta cu terapeutul nostru holistic, te invitam sa ne contactezi. Holistic Living este locul perfect pentru a descoperi un nou stil de viata si a trai frumos si sanatos.
178 vizualizari Ilfov, Vidra, 13 May, 09:10