Baneasa Vedere la padurea Baneasa, Amenajare Premium, loc parcare

1.990 €

Baneasa Vedere la padurea Baneasa, Amenajare Premium, loc parcare

1.990 €
Caracteristici
Suprafata 77 mp Decomandat
Descriere
Va prezentam un apartament cochet cu 3 camere, complet mobilat si utilat premium, mobilier custom-made (in garantie) nemtesc, situat in complexul rezidential Greenfield, intr-un imobil de 5 etaje, usor retras si cu vedere catre padurea Baneasa.
Recomandam aceasta proprietate pentru un cuplu, fara copii sau animale de companie.
Fondul de garantie este de 4000EUR; Perioada minima contractuala - 3 ani.
Apartamentul este placut reconfigurat, zona de zi fiind optimizata cu cateva modificari plus valoare pentru spatiile existente. Terasa intima si placut decorata, privelistea de exceptie si luminozitatea naturala, au fost elementele cheie care au stat la baza designului interior al zonei de zi. Zona de seara, beneficiaza si ea de o trecere armonioasa printr-un hol lung - unul dintre dormitoare fiind transformat intr-un dressing generos.
Dormitorul matrimonial dispune de confort termic si fonic deosebite, iar patul matrimonial din lemn masiv are o saltea de cea mai buna calitate, cu dimensiuni 180/200, in masura sa asigure un confort mult peste medie.
Mobilierul si finisajele de exceptie sunt completate de un confort fonic si termic optimizate, astfel pe langa geamurile termopan de calitate, exista si aparat de aer conditionat (f rar utilizat vara) si centrala proprie pe gaz, termostatata si incalzire in tot apartamentul prin pardoseala.
Complexul este amplasat in Sectorul 1 al Capitalei, exact la liziera padurii Baneasa, la aproximativ 15 minute de Piata Presei Libere si 10 minute de Baneasa Shopping City si Aeroport Otopeni.
In complex accesul este securizat, existand si paza permanenta, iluminat exterior, spatii de joaca pentru copii, o baza sportiva in curs de finalizare, Scoala Avenor College, transport STB, Mega Image Shop & Go si restaurante, inclusiv centre si cabinete medicale.
Pentru mai multe detalii va stau cu drag la dispozitie in timpul intalnirii pentru vizionare sau telefonic.
Cod oferta: 1621497
Optiuni interior
2 gr. sanitare
836 vizualizari Bucuresti 23 May, 08:01
Evolutia preturilor imobiliare in Baneasa
se incarca..