Sisesti apartament 3 camere

600 €

Sisesti apartament 3 camere

600 €
Caracteristici
Suprafata 77 mp Decomandat Mobilat Utilat
Descriere
apartament 3 camere Valetta Residence, metrou Straulesti, decomandat, utilat si mobilat, cu 2 bai, terasa spre asfintit, etaj 3. Apartamentul se afla la 7 minute de metrou Sisesti.
Detalii suplimentare
FPC IMOBILIARE ofera spre inchiriere un apartament de 3 camere situat in ansamblul rezidential Valetta Residence, cu acces usor catre Sosesua Bucuresti - Ploiesti, la 7 minute de Metrou Straulesti si cu acces imediat spre Mogosoaia. Ansamblul rezidential este format din mai multe blocuri, este ingradit, are paza la intrare, lzona de joaca, fiind un loc sigur si linistit pentru o familie. Apartamentul pe care il oferim spre inchiriere este nou achizitionat de proprietar si este mobilat de acesta pe comanda conform dimensiunilor apartamentului. In interior veti regasi, finisaje precum,gresie, faianta, parchet, termopan, 2 bai utilate complet, aparaturi precum, masina de spalat, frigider, plita, cuptor, aer conditionat, toate acestea fiind noi. Va recomand sa il vedeti pentru a va convinge ca este un apartament ce va pote servi drept resedinta pe termen lung. Proprietarul doreste cuplu sau familie, exclus animale de companie de orice fel. Pentru inchirere trebuie sa aveti in vedere urmatoarele costuri: 600 euro chiria,g arantie 600 euro si comision agentie 300 euro.
Optiuni interior
Apometre Centrala Internet 2 gr. sanitare Frigider Aer conditionat Balcon Inst. electrice noi Masina de spalat Termopan Inst. sanitare noi Renovat Usa metalica
Optiuni exterior
Lift Reabilitat termic
2 vizite Sector 1, 13 Dec, 14:13
Statii metrou
Străulești 31 min
Laminorului 42 min
Evolutia preturilor imobiliare in Baneasa
se incarca..
Anunt inactiv