Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Apartamentul "ALASTI", Mosilor-str, Toamnei, 137 mp

799 €

Apartamentul "ALASTI", Mosilor-str, Toamnei, 137 mp

799 €
Caracteristici
Suprafata 137 mp Semidecomandat
Descriere
Va place zona Mosilor-Dacia? Rezonati cu istoria si farmecul acestei zone, plina de incarcatura pozitiva? Vreti sa va bucurati de beneficiile acesteia, dintre care amintim metrou(Obor) la 20 minute, stb, piete (Obor, Piata Gemeni), parcuri (Ioanid), centre comerciale tip mall( Veranda Mall, Mega Mall), magazine, banci, farmacii, supermarket-uri, restaurante, cafenele, pizzerii, fast-food-uri, institutii de stat generale etc.? Lucrati in zona, aveti un business aici sau pur si simplu sunteti iubitori ai zonei? Pentru toate cele 3 variante, avem noi cea mai buna solutie.

Apartamentul "ALASTI" este situat in zona Mosilor-Toamnei, intr-o zona centrala, accesibila, dar in aceeasi maniera si ferita de zgomot, intr-un bloc la etajul 4/6, cu o suprafata utila totala de 137 mp, dispusi pe 4 camere, baie mare, wc de seviciu, terasa si 2 balcoane, spatiu depozitare/dressing. De cand intri in el, ai sentimentul de "ACASA", te imbie linistea lui si parca te invita sa il descoperi. Acesta are o compartimentare optima, respectiv un living mare dispus central, un dormitor cu acces catre un balcon mare, un dormitor matrimonial cu acces direct catre baia mare, o camera mare cu acces catre o terase mare de 17 mp, ce poate fi folosita ca spatiu de recreeere, zona de dinning, sala de fitness/sport si o camera mica pentru dressing, depozitare sau un mic birou.

Apartamentul este in stare foarte buna, ingrijit, are elemente clasice originale, dintre care amintim usi de interior, glazvand-uri, mozaic, parchet clasic etc., iar ca imbunatatiri noi amintim de zugraveli interioare, termopan, aer conditionat.Suplimentar apartamentul dispune de o boxa la subsol si o curte interioara a blocului, foarte buna pentru relaxare.

Apartamentul "ALASTI" , este liber si isi asteapta cu bratele deschise viitorii chiriasi.
Cod oferta: 1679551
Optiuni interior
Balcon
257 vizualizari Bucuresti 03 Apr, 12:36
Statii STB
79 , 86 133 , 135 Calea Moșilor 3 min
Mihai Eminescu 4 min
79 , 86 133 , 135 Piața Gemeni 6 min
Făinari 7 min
79 , 86 Foișorul de Foc 8 min
Evolutia preturilor imobiliare in Mosilor-Dacia
se incarca..
Anunt inactiv