Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
590 €
Bucuresti 15:34

Anunt inactiv

Armeneasca, apartamentul Zoragarria, finisat lux, primii locatari dupa renovare

1.099 €

Armeneasca, apartamentul Zoragarria, finisat lux, primii locatari dupa renovare

1.099 €
Caracteristici
Suprafata 111 mp Semidecomandat
Descriere
Va place zona Armeneasca, invecinata cu zona Universitate, ce are o multitudine de beneficii cum ar fi acces pe jos la mijloace de transport in comun(stb si metrou), parcuri (Cismigiu, Ioanid ), restaurante/cafenele/bistro-uri, institutii de stat, complexe comerciale( Unirea Shopping Center, Veranda Mall), piete(Traian, Obor, Gemeni), magazine, farmacii, banci etc.? Lucrati in zona, aveti un business aici sau sunteti iubitori ai zonei? Pentru toate cele 3 variante, avem noi cea mai buna solutie.

Istoria Cartierului Armenesc se identifica cu armenii care au inceput sa se stabileasca in apropierea targului, numarul acestora crescand pana in jurul sfarsitului de secol XVII, cand o serie de meseriasi au inceput sa isi deschida ateliere si pravalii in aceasta parte a orasului.Daca pe vremuri cartierul Armenesc era intesat de case-vagon, traditionale pentru zona Munteniei, in care traiau familii intregi de armeni-parinti, copii si bunici, ce formau o comunitate stransa unde toti vecinii se cunosteau intre ei, acum zona e intr-o continua expansiune si dezvoltare, intregind un tablou complet: case mici care au fost uitate de vremuri alaturi de vile impozante, luxoase si constructii noi rezidentiale sau de birouri. De acum gata cu istoria pentru ca sunt nerabdator sa va prezint povestea apartamentului.

Apartamentul "ZORAGARRIA" se afla intr-un imobil construit in perioada interbelica, stil ART DECO, de catre o familie aristocrata foarte bogata din Austria, dupa planurile unui arhitect celebru, fiind conceput ca o constructie solida, cu grinzi de beton armat, la etajul 3/S+P+5E+Ma.

De cand intri in el ai sentimentul de "ACASA", te incanta linistea si energia pozitiva, care te invita sa il descoperi.
E un apartament foarte spatios, cu tavane inalte de pana la 3,3 m, ce are o suprafata totala de 111 mp, respectiv 4 camere semidecomandate, baie mare si un wc de serviciu, bucatarie foarte spatioasa, 2 balcoane, spatii de depozitare. Are o compartimentare ingenioasa, ceea ce eu apreciez la apartamentele din blocurile vechi, raspunzand cu succes nevoilor viitorilor locatari, respectiv living foarte spatios unde poate fi organizata zona de "DINNING" , cu acces catre o terasa superba si 3 dormitoare ce separa cu succes zona de zi de zona de noapte.

Proprietarul a gandit si sistematizat o renovare completa, respectiv instalatie electrica si sanitara schimbata, sistem electric GEWISS modular cu puncte de CA/TV pentru fiecare camera cu panou special de comunicare, calorifere noi, parchet clasic din stejar refacut, cu aspect lucios, usi de interior noi, usa de exterior antifonata, termopan REHAU, obiecte sanitare GROHE, bucatarie mobilata/utilata pe comanda, ce are chiuveta mare din granit, cuptor si hota incorporate, loc pentru masina de spalat vase, totul cu un singur scop: CONFORT SI ELEGANTA.

Apartamentul "ZORAGARRIA" isi asteapta PRIMII LOCATARI DUPA RENOVARE, si va invita sa ii cunoasteti povestea.
Optiuni interior
2 gr. sanitare
305 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 05 Jun, 16:01
Video
Evolutia preturilor imobiliare in Colentina-Obor
se incarca..
Anunt inactiv