Decebal, Piata Alba Iulia, Muncii

1.250 €

Decebal, Piata Alba Iulia, Muncii

1.250 €
Caracteristici
Suprafata 112 mp Semidecomandat Mobilat Utilat
Optiuni interior: Apometre 2 gr. sanitare Aragaz Frigider Liber Televizor Aer conditionat Balcon Inst. electrice noi Masina de spalat Termopan Inst. sanitare noi Renovat Usa metalica
Optiuni exterior: Lift Loc parcare Reabilitat termic M 10 min.
Descriere
Apartamentele frumoase, de calitate si intr-o zona buna sunt greu de gasit. Et. 5/7, Decebal stradal, renovat modern, luminos, practic, 2 bai. Camere mari, spatioase. Loc de parcare. 0% comision

Apartamentele frumoase, de calitate si intr-o zona buna sunt greu de gasit. Daca esti in cautarea unui astfel de apartament de 4 camere in zona Decebal, trebuie sa vii sa il vezi pe acesta.

Apartamentul are suprafata totala de 112 mp, este situat la etajul 5/7, intr-un bloc construit in 1992.

Proprietarii l-au renovat si amenajat pentru ei, au colaborat cu un designer de interior in acest parcurs si a iesit un apartament modern, aerisit si foarte practic.
Imediat ce intri in apartament, te va impresiona spatiul deschis format din living, dining, bucatarie si hol, care insumeaza cca. 65 mp - ultima fotografie este cu releveul apartamentului. Nu ai cum sa nu te simti liber aici, in acest spatiu asa de mare.
Expunerea Est-Vest asigura lumina in casa pe tot parcursul zilei.

Dupa cum observi, ai parchet de lemn peste tot in casa, dispus in asa fel incat sa dea o personalitate aparte intregului spatiu.

Proprietarii au investit in mobilier si electrocasnice de calitate si au mentinut totul in cea mai buna stare, asa ca vei primi un apartament in care iti va fi foarte usor sa te muti. Masina de spalat vase, hota cu capacitate de absobtie mare, aer conditionat modern completeaza lista cu lucruri bune din acest apartament.

Dormitorul mare este chiar mare, are aproape 24 mp, ai loc si sa iti amenajezi birou daca vrei in acest spatiu. Dormitorul mic este partial mobilat (a fost camera copilului) si ii poti da destinatia pe care o doresti.

Un apartament asa de mare trebuie sa aiba si 2 bai, evident, ca sa ai viata usoara. Una din bai este dotata cu cada, cealalta cu cabina de dus.

La bucatarie ai amenajate spatii de depozitare generoase, in asa fel incat sa te poti organiza cat mai bine.

In ce priveste localizarea, cum spuneam, suntem pe Bd. Decebal. Pentru cunoscatorii zonei, un punct de reper este Zvon Cafe. Aproape de Piata Alba Iulia si la 8-10 minute de Piata Muncii, unde este si statie de metrou.

La parterul blocului este un Mega Image mare, plus alte magazine, restaurante si cafenele de felurile.

Apartamentul se inchiriaza pe termen lung si cautam chiriasi seriosi, care sa aprecieze o casa buna, intr-o zona buna!
577 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 21 Iul. '24 (12:57)
Statii metrou
Piața Muncii M1 10 min
Metrou Dristor 1 18 min
Metrou Piața Iancului - Ascensor 27 min
Statii STB
Bd. Decebal 2 min
104 Dristorului 3 min
104 Piața Alba Iulia 4 min
Învingătorilor 5 min
Amazoanei 7 min
70 , 79 Șos. Mihai Bravu 8 min
Calea Călărașilor 9 min
135 , 330 , 634 Baba Novac 9 min
Delea Veche 10 min
Evolutia preturilor imobiliare in Alba Iulia-Decebal-Muncii
se incarca..