Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Herastrau, duplex 4 camere

2.700 €

Herastrau, duplex 4 camere,

2.700 €
Caracteristici
Suprafata 151 mp Decomandat Mobilat Utilat
Optiuni interior: Apometre Aer conditionat Usa metalica
Descriere
ERezidential ofera spre inchiriere un duplex spatios in zona Herastrau, mobilat elegant, la 3 min distanta de parc, 151 mp, situat intr o zona linistita, necirculata si nepoluata fonic.
La etaj sunt 3 dormitoare spatioase si luminoase, dormitorul matrimonial are baie proprie cu cada, dressing, celelalte 2 dormitoarele impart o terasa de 10 mp.
Tot la etaj mai sunt 2 bai, una dintre ele cu cabina de dus.
La parter este livingul de 59 mp mobilat elegant si modern, din care se iese in gradina de 80 mp amenajata cu gazon artificial si vegetatie naturala (tuia, trandafiri), mobilata in zona de relaxare cu fotolii rabatabile din ratan si masa pt 6 persoane, gratar.
Tot la parter este 1 baie, bucataria de 21 mp, inchisa, mobilata si utilata cu plita pe gaz, hota, cuptor electric smart cu touchscreen, frigider Samsung, masina de spalat vase.
Duplexul are in proprietate si un loc de parcare de 15 mp.
Alte dotari: AC moderne si elegante LG, spatii de depozitare, tv smart, copertina/parasolar care acopera jumatate din gradina, frigider pt gradina, candelabre din cristal, saltele ortopedice, mobila eleganta, cada cu jaccuzi, masina de spalat rufe.
Imobilul este prevazut cu sistem de supraveghere video si are paza permanenta.
In imediata vecinatate este parcul Herastrau la 3 min de mers distanta, spatii comerciale alimentare, restaurante, sali fitness, spital, farmacie, gradinite pt copii, satul francez, clubul cu piscina Le Club.
Disponibil imediat.

Contactati-ne pentru informatii suplimentare si vizionari!
362 vizualizari Bucuresti 31 May 23 18:07
Evolutia preturilor imobiliare in Aviatiei
se incarca..
Anunt inactiv