Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Piata Rosetti, apartamentul "Rehegua", bloc stradal, renovat complet

1.150 €

Piata Rosetti, apartamentul "Rehegua", bloc stradal, renovat complet

1.150 €
Caracteristici
Suprafata 116 mp Semidecomandat M 14 min.
Descriere
Va place zona P-ta Rosetti-Armeneasca, invecinata cu zona Universitate, ce are o multitudine de beneficii cum ar fi acces pe jos la mijloace de transport in comun (stb si metrou), parcuri (Cismigiu, Ioanid), restaurante / cafenele / bistro-uri, institutii de stat, complexe comerciale (Unirea Shopping Center, Veranda Mall), piete (Traian, Obor, Gemeni), magazine, farmacii, banci etc.? Lucrati in zona, aveti un business aici sau sunteti iubitori ai zonei? Pentru toate cele 3 variante, avem noi cea mai buna solutie.

Istoria Cartierului Armenesc nu este deloc intamplatoare, acesta aflandu-se de-a lungul Caii Mosilor, de la Biserica Armeneasca pana la Piata Obor, unde armenii au inceput sa se stabileasca in apropierea targului, numarul acestora crescand pana in jurul sfarsitului de secol XVII, cand o serie de meseriasi au inceput sa isi deschida ateliere si pravalii in aceasta parte a orasului.

Daca pe vremuri cartierul Armenesc era intesat de case-vagon, traditionale pentru zona Munteniei, in care traiau familii intregi de armeni-parinti, copii si bunici, ce formau o comunitate stransa unde toti vecinii se cunosteau intre ei, acum zona e intr-o continua expansiune si dezvoltare, intregind un tablou complet: case mici care au fost uitate de vremuri alaturi de vile impozante, luxoase si constructii noi rezidentiale sau de birouri.

Apartamentul "Rehegua" este situat intre P-ta Rosetti si Armeneasca, intr-un bloc situat stradal, la etajul 2 al acestuia, cu o suprafata utila totala de 108 mp, dispusi pe 5 incaperi, respectiv o zona centrala mare+ 3 camere decomandate cu vedere stradala+ o camera cu vedere pe spate, bucatarie mare cu acces catre un balcon mare, 2 grupuri sanitare.

De cand intri in apartament ai sentimentul de "acasa" , te imbie linistea si energia lui pozitiva. A fost renovat recent, cu finisaje de foarte buna calitate, este foarte ingrijit, are tavane inalte, parchet clasic slefuit si lacuit, este zugravit, are cateva corpuri de mobilier, bucataria mobilata si utilata.

De ce acest apartament? Am analizat toate beneficiile acestui apartament si am identificat multe beneficii care il recomanda, dintre care amintim:

1. pozitie ultracentrala, aproape de toate punctele de interes, atat zone de relaxare / recreere / petrecere a timpului liber cat si institutii de stat generale, magazine alimentare si non-alimentare, banci, farmacii etc.,

2. pozitie foarte buna fata de mijloacele de transport in comun , respectiv metrou (Universitate) si stb,

3. zona este foarte sigura, iar blocul are amplasament stradal,

4. apartamentul a fost renovat recent, in conditii de foarte buna calitate,

5. dispunerea camerelor, respectiv o zona centrala+ 4 camere decomandate, il fac potrivit atat pentru locuit cat si pentru activitati de birouri,

6. blocul dispune de 2 centrale proprii noi, iar partea de racire in perioadele de vara e deservita de aparate de aer conditionat,

7. apartamentul are o boxa la subsol de 8 mp.
328 vizualizari Bucuresti 05 Apr, 16:39
Statii metrou
Universitate - Teatrul Național 14 min
Piața Unirii 2 (M1, M2) 20 min
Piața Unirii 2 21 min
Statii STB
Bulevardul Carol I 3 min
Armenească 5 min
69 , 70 , 85 , 90 311 , N102 , N108 Calea Moșilor 5 min
Bd. Carol I 6 min
Batiștei 6 min
Maria Rosetti 8 min
Evolutia preturilor imobiliare in Mosilor-Dacia
se incarca..
Anunt inactiv