Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Unirii- Apartamentul "MONARKI", et. 1 in vila, singur pe etaj, superb

999 €

Unirii- Apartamentul "MONARKI", et. 1 in vila, singur pe etaj, superb

999 €
Caracteristici
Suprafata 120 mp Semidecomandat M 9 min.
Descriere
Va place zona ultracentrala Unirii-Udriste, respectiv o zona plina de farmec si boem, cu rezonanta istorica? Va plac casele vechi? Lucrati in zona, aveti un business aici sau pur si simplu sunteti iubitori ai zonei?

Pe una din strazile din zona am remarcat o comoara de casa care m-a incantat din prima clipa. E un stil vechi, din perioada interbelica, cu niste forme si o prezenta foarte impunatoare, respectiv construita in 1926. Apartamentul este situat la etajul 1 al acesteia, desfasurat pe intregul etaj al acesteia, respectiv cate un apartament pe fiecare nivel.

Cand intri in apartamentul"MONARKI" ii simti imediat energia, farmecul, intimitatea, istoria din el. Proprietarul a pastrat elementele clasice, originale cu unele finisaje mai moderne, reusind cu succes sa pastreze in totalitate farmecul acestuia. Acesta are o suprafata de 120 mp, respectiv 5 camere din care o camera desfasurata central+ 4 camere decomandate, un spatiu de dressing sau depozitare, o terasa superba, bucatarie mare, baie mare si wc de serviciu. Cum spuneam mai sus, regasim aici parchet clasic, usi originale, tavane cu inaltime de aprox. 3,5 m, semineu vechi functional si o spatialitate de exceptie, in apartament intrand lumina din toate partile, datorata ferestrelor mari, ceea ce il face foarte prietenos, avand o energie pozitiva.

Ca si spatii de dormit avem un dormitor cu pat dublu matrimonial si o camera cu o canapea extensibila. In privinta functionalitatii, aveti posibilitatea sa il impartiti in multiple feluri, fiind pretabil atat pentru un cuplu cat si pentru familie cu copii. Acesta are utilitatile contorizate separat, centrala proprie, aer conditionat si multe alte facilitati, fiind mobilat cu mobilier atat vechi, original cat si modern si utilat complet.

Apartamentul "MONARKI" este liber, te va fermeca pe loc daca alegi sa il vizionezi si te asteapta cu bratele deschise sa il descoperi.
137 vizualizari Bucuresti 20 Mar, 15:30
Statii metrou
Universitate - Spitalul Colțea 9 min
Piața Unirii 2 (M1, M2) 11 min
Universitate - Ion Câmpineanu 13 min
Statii STB
Hristo Botev 3 min
Piața Corneliu Coposu 3 min
Piața Sf. Gheorghe 6 min
116 , 117 , 313 Matei Basarab 6 min
Alexandru Sihleanu 6 min
Sfânta Vineri 7 min
116 , 117 , 313 Piața Sfânta Vineri 7 min
Piața Rosetti 7 min
381 Piața Sfântul Gheorghe 7 min
Armenească 8 min
Bd. Carol I 8 min
381 , 783 , N101 , N102 , N108 , N113 , N117 , N118 , N119 Universitate 8 min
Teatrul Național 9 min
Evolutia preturilor imobiliare in Universitate-Kogalniceanu
se incarca..
Anunt inactiv