Unirii, Piata Alba Iulia, penthouse exclusivist

5.900 €

Unirii, Piata Alba Iulia, penthouse exclusivist,

5.900 €
Caracteristici
Suprafata 300 mp Mobilat Utilat M 19 min.
Descriere
in calitate de proprietar unic al intregului imobil situat pe B-dul Unirii nr. 72, va oferim spre inchiriere, un apartament superb, tip penthouse, constructie noua, cu un design personalizat,
Detalii suplimentare
Proprietatea care isi asteapta primul locatar, are accesul in cladire securizat prin paza si monitorizare video, iar intrarea in penthouse se poate face atat direct cu liftul, accesand un cod unic, cat si pe scara de acces.

Penthouse-ul situat la etajul 11, cu o suprafata utila de 300 mp, este format din 3 dormitoare, 4 bai, bucatarie cu o superba zona de dinning, biblioteca si un living luminos si impunator. Terasele cu o suprafata aproximativa de 55 mp, va ofera e o priveliste superba.

Apartamentul sofisticat reflecta un design care este atat modern cat si atemporal, detaliile punand in valoare caracterul unic al proprietatii.

Bucataria complet echipata cu electrocasnice de ultima generatie: hota, plita cu inductie, cuptor si cuptor cu microunde, masina de spalat vase si doua frigidere va asigura tot confortul necesar pentru a va simti ca acasa. Aceasta continua cu zona de dining, un living cu acces direct la terasa contureaza astfel un spatiu ideal de relaxare si socializare.

Cele trei dormitoare, au acces la baie proprie si dispun de dressing-uri spatioase. Toate camerele sunt dotate cu SMART TV-uri, cu o grila extinsa de programe si acces WI-FI.

Design-ul simplu si elegant, finisajele de calitate superioara, generozitatea spatiilor, iluminatul arhitectural de pe tavan, impreuna cu inaltimea de 3,20 m a acestuia, transforma acest penthouse intr-o spatiu primitor, practic si confortabil.

Penthouse-ul beneficiaza de utilitati moderne si se poate plia cu usurinta, oricaror cerinte: instalatie de ventilatie, incalzire in pardoseala, pereti exteriori si interiori fonoizolati, instalatie de ventilatie cu presiune negativa in bai si bucatarii, iluminat LED, coeficienti de termoizolatie peste medie, fiind extrem de eficient din punct de vedere energetic.

Toate materialele folosite atat la structura constructiei cat si la finisajele interioare sunt de cea mai buna calitate, alese cu grija si responsabilitate fata de siguranta si confortul viitorilor locatari. Printre acestea mentionam: tamplaria exterioara Schuco, utilizarea ceramicii si a mobilierului Porcelanosa pentru bai, finisaj pardoseala tip LVT, sistem climatizare tip VRV Daikin, usi interioare Filomuro Barasusse, usa acces apartament Alias, tapetul decorativ Techografica si London Art.

In cadrul viitorului restaurant de la parterul cladirii o sa puteti savura delicatese orientale sau o sa va puteti relaxa in SPA-ul amplasat la subsol.

Fiind o zona centrala, dar in acelasi timp linistita, cu bulevardul marginit de copaci, aceasta zona este cunoscuta pentru accesul rapid catre metrou, cafenele, restaurante, dar si catre principalele obiective turistice si culturale, dar si catre una dintre cele mai pline de viata zone ale capitalei, Centrul Istoric care va invita in mijlocul scenei eclectice si vibrante a orasului.

De asemenea, in apropiere regasiti Arena Nationala, Bucuresti Mall, Unirii Shopping Center, Fantanile Unirii, Palatul Parlamentului etc.

Toate mijloacele de transport sunt in imediata apropiere:

Autobuze: 104, 123, N104, N111,
Metrou: Piata Muncii, Piata Unirii – fiecare situate la o distanta de 8 minute.
Apartamentul poate fi inchiriat la pretul de 5.900 euro/luna + TVA, incepand cu luna Mai 2023.

Avans: 1 luna + garantie 2 luni

Acest apartament de lux este o oportunitate excelenta!
*Locul de parcare este oferit contra cost conform regulilor de parcare din capitala.
Optiuni interior
Internet 2 gr. sanitare Aragaz Frigider Liber Televizor Aer conditionat Balcon Masina de spalat Termopan Alarma Cablu Usa metalica
Optiuni exterior
Lift Loc parcare
3.929 vizualizari Bucuresti, Sector 3, azi, 16:39
Statii metrou
Dristor 1 19 min
Dristor 2 19 min
Timpuri Noi 22 min
Statii STB
Timpuri Noi 2 min
133 , 312 , 323 Univ. Creșt. D. Cantemir 3 min
1 Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir 3 min
1 133 Școala Generală 81 4 min
133 , 312 Colectiv 5 min
Policlinica Vitan 5 min
1 , 23 , 27 Poșta Vitan 6 min
104 , 123 , N104 , N111 Lucian Blaga 6 min
1 133 Papazoglu 6 min
123 Piața Vitan 8 min
104 Piața Alba Iulia 9 min
Evolutia preturilor imobiliare in Alba Iulia-Decebal-Muncii
se incarca..