Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Voluntari, Baneasa

2.000 €

Voluntari, Baneasa

2.000 €
Caracteristici
Suprafata 110 mp Decomandat Mobilat Utilat
Descriere
Se ofera spre inchiriere un superb apartament de lux, la prima inchiriere, 110mp, 4 camere, et.1, terasa de 32mp, situat langa padurea Baneasa, intr-o zona care va va oferi o liniste de nedescris.
Detalii suplimentare
Se ofera posibilitatea de a fi primul locatar ai unui apartament nou in zona Erou Iancu Nicolae, Voluntari-Baneasa, intr-un bloc boutique construit in anul 2022, situat intr-o zona foarte linistita, ferit de zgomotul orasului si beneficiind de oxigenul padurii Baneasa situata la cateva sute de metri de locuinta.
Apartamentul oferit spre inchiriere se afla la etajul 1 si este compus din 4 camere, 2 bai, hol, bucatarie insumand o suprafata de 110 mp., o superba terasa de 32mp., oferind confortul necesar atat prin prisma locului cat si prin prisma design-ului interior, proiect semnat de Florin Gheorghe, recunoscut pentru munca si implicarea sa in alegerea mobilierului si accesoriilor necesare confortului mult dorit, cat si la dotarea apartamentului cu masina de spalat rufe, masina de spalat vase, Wi-Fi, abonamente HBOgo, Netflix, Voyo, etc., sistem audio, incalzire centralizata in pardoseala, aer conditionat, camere de supraveghere, spatiu de munca dedicat, bucatarie mobilata si utilata, loc de parcare subteran.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa contactati!
Optiuni interior
Apometre Centrala Internet Repartitoare 2 gr. sanitare Aragaz Frigider Liber Televizor Aer conditionat Balcon Inst. electrice noi Masina de spalat Termopan Cablu Inst. sanitare noi Renovat Usa metalica
Optiuni exterior
Lift Loc parcare Reabilitat termic
180 vizualizari Ilfov, Voluntari, 05 Apr, 12:40
Anunt inactiv