Infiintari si modificari SRL, SRL-D, PFA, II, IF

Infiintari si modificari SRL, SRL-D, PFA, II, IF

Caracteristici
Categorie Acte, infiintari firme, autorizatii Acte registrul comertului Gazduire sediu social Inchideri firme Infiintari firme
Descriere
Te incurajam si te ajutam sa iti deschizi si tu propria afacere. Cunoastem drumul de parcurs si procedurile de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului. Bld. Basarabia nr. 9, sector 2, Bucuresti
Detalii suplimentare
PINAMIX SOLUTIONS SRL ofera prin intermediul unei echipe tinere de consultanti, servicii de infiintari, modificari si radieri firme la cele mai bune preturi, servicii de inalta calitate, profesionalism si rapiditate.

In toti acesti ani de experienta in domeniu am avut doar clienti multumiti de calitatea serviciilor noastre, clienti care ne-au recomandat mereu altor persoane, lucru ce ne-a motivat sa devenim din ce in ce mai buni si mai prompti.

Suntem alaturi de antreprenori de la primul pas pe care acestia il au de facut, infiintarea firmei, si ii insotim pe tot parcusul dezvoltarii afacerii lor in nevoile legate de consiliere specializata privind orice modificare doresc sa aduca in societate.

Oferim clientilor serviciile de care au nevoie si pretul corect!

Suntem in permanenta la curent cu noutatile din domeniu, noutatile legislative si procedurale.

Timpul clientilor este foarte pretios, motiv pentru care solutionam toate cererile in cel mai scurt timp, cu eficienta maxima.

Pentru detalii si informatii nu ezitati sa ne contactati! Va veti convinge de promptitudinea si seriozitatea noastra!
8.075 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 13 Apr 17:25