Ingrijiri batrani la domiciliu - THE CARE HUB

1 / 1 ...

Ingrijiri batrani la domiciliu - THE CARE HUB

Caracteristici
Camine de batrani
Tip serviciu: Activitati recreative si recuperare Asistenta si supraveghere Curatenie si igiena Ingrijire medicala Servicii medicale Servicii terapeutice
Descriere
Construim comunitati de incredere pentru toate varstele! Conectam familii care au nevoie de sprijin la domiciliu cu ingrijitori de incredere si cu experienta.

Ce inseamna servicii de ingrijire batrani la domiciliu?

Serviciile de ingrijire batrani la domiciliu includ activitati adaptate nevoilor persoanei in varsta, menite sa mentina o calitate ridicata a vietii acesteia.

Cu varsta, persoana draga va avea nevoie sa fie ajutata in activitatile zilnice – curatenia locuintei, efectuarea de plati sau cumparaturi, mersul la doctor sau plimbari, hranirea si mentinerea igienei personale (imbracat, imbaiere, tuns sau barbierit etc.), luarea medicamentelor etc. De asemenea, confortul sau emotional este important, iar timpul petrecut cu o alta persoana, povestind despre intamplarile zilnice, ajuta persoanele in varsta sa nu se simta singure, mai ales cand familia este departe.

Ingrijirea la domiciliu poate include si activitati de asistenta medicala, furnizate de personal calificat (asistente medicale sau doctori). Acesati site-ul nostru pentru detalii despre serviciile de ingrijire medicala la domiciliu furnizate de specialisti din comunitatea The Care Hub.
59 vizualizari Bucuresti 11 Iul. '23 (16:10)