iPad mini 6, 256GB, Wi-Fi, Starlight

3.559 RON

iPad mini 6, 256GB, Wi-Fi, Starlight

3.559 RON
Caracteristici
Tablete Apple Diagonala Altele Nou
Descriere
Design pe tot ecranul cu afisaj Liquid Retina. Cip puternic A15 Bionic. 5G super rapid. Acum in patru culori frumoase. Treceti de la inspiratie la creatie, oricand si oriunde.

Design superb pe tot ecranul cu un afisaj Liquid Retina de 8,3 inchi care se potriveste in palma mainii tale. Iar Apple Pencil se ataseaza acum magnetic in lateral, gata pentru toate acele momente de moment.

Performanta mai rapida. Noul cip A15 Bionic si durata de viata a bateriei va permit sa lucrati, sa creati si sa va jucati oriunde va duce viata. Editati fotografii si videoclipuri, jucati jocuri cu grafica intensiva si experimentati AR ireal.

Ramaneti conectat cu 5G super-rapid, Wi-Fi 6 si USB-C. Astfel, puteti face FaceTime, transmite in flux, juca si colabora aproape de oriunde.

Bucurati-va de apeluri video mai naturale cu camera frontala Ultra Wide de 12 MP si Scena centrala. Realizati fotografii vii, inregistrati videoclipuri 4K sau scanati un document cu camera din spate Wide de 12 MP.

iPad mini accepta acum a doua generatie Apple Pencil, care se ataseaza magnetic si se incarca wireless. Si un Smart Folio colorat protejeaza iPad mini si se pliaza intr-un suport.

iPadOS este puternic si usor de utilizat imediat din cutie. Si cu peste un milion de aplicatii din App Store concepute doar pentru iPad, veti gasi aplicatia potrivita pentru orice doriti sa faceti.
Vezi mai multe detalii si cumpara
18 vizualizari Bucuresti 24 Apr; 20:20