Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

La Ratuste - Locatie pentru spectacole si evenimente

La Ratuste - Locatie pentru spectacole si evenimente

Caracteristici
Petreceri copii
Descriere
La Ratuste va ofera spre inchiriat un spatiu relaxare si multa iarba verde, zona de bucatarie, gratar si ceaun, jocuri si jucarii, exclusivitate pe durata contractata.
Detalii suplimentare
La Ratuste va pune la dispozitie urmatoarele dotari: fotolii tip Pufrelax, umbrelute, mese si scaune pentru 24 adulti, mese si scaune pentru 12 copii, Whiteboard (cursuri), hamac. Copilasii pot beneficia de urmatoarele jocuri si jucarii: trambulina, badminton, tobogan gomflabil, leagan, ladder golf, cricket, masa fussball.
Numarul maxim de persoane este 36 persoane (24 adulti + 12 copii).
Va puteti aduce orice doriti privind mancarea si bautura.
La noi in locatia muzica se asculta la nivel ambiental. Nu sunt premise alte sisteme audio. Dispunem de o boxa la care va puteti conecta via Bluetooth.
Foisorul este dotat cu frigider, zona de bucatarie, mese (adulti si copii), scaune (24 adulti si 12 copii), canapea si zona de gratar. Avem trambulina, leagan, masa de fotbal, tobogan, cricket, bedminton si multa, multa iarba verde. Va putem pune in legatura si cu furnizori pentru: foto, video, cabina foto, animator, plimbari cu poneiul, ateliere copii (Micul gradinar, Micul Bucatar, Lacul cu ratuste, etc), catering, food truck, etc.
210 vizualizari Ilfov, Bragadiru, 16 Oct 22 15:01
Anunt inactiv