Land Bounty (70677)

650 RON
1 / 3

Land Bounty (70677)

650 RON
Caracteristici
Categorie: Jucarii si jocuri Tip: Lego Nou
Descriere
Oceanul de dune este un loc neprimitor si aspru, dar cu setul LEGO® NINJAGO® 70677 Land Bounty ai singura sansa de a il strabate in siguranta alaturi de echipa de ninja, si impotriva armatei de Pyro Vipers a reginei Aspheera. Aceasta baza mobila ninja are roti cu directie controlabila, doua shuriken laterale uriase, un tun rotativ, un lansator cu arc si interior detaliat. Decupleaza avionul cu cabina pentru 2 minifigurine, lansatoare de proiectile si propulsoare puternice. Constructorii ninja vor adora sa creeze noi povesti si aventuri cu 9 minifigurine NINJAGO, arme si accesorii, inclusiv un vartej Spinjitzu.

Acest set de constructie si joaca include 9 minifigurine LEGO® NINJAGO®: Wu, Kai, Jay, Nya si Cole FS, Aspheera, Char, Pyro Destroyer si Pyro Slayer.
Corabia de desert Land Bounty are roti imense cu jante aurii si sistem de directie, doua shuriken aurii laterale mari, un avion detasabil, un tun rotativ si functional, un lansator retractabil, doua vele din material textil, interior detaliat cu cabina pentru o minifigurina, dojo detaliat cu doua standuri pentru arme, un ceainic si un compartiment special in spate pentru un ATV.
Avionul are o cabina dubla si doua lansatoare de proiectile.
ATV-ul are loc pentru o minifigurina.
Shuriken-urile se rotesc automat atunci cand conduci Land Bounty peste uscat..
Roteste motorul din spate pentru a schimba directia de deplasare a corabiei.
Printre armele incluse in set se numara katanele lui Kai, armele lui Jay, toiagul lui Wu, sceptrul serpentin al lui Char, iataganul lui Pyro Destroyer si sabia lui Pyro Slayer.
Accesoriile includ un vartej Spinjitzu pentru Cole, o pelerina noua pentru Wu, pergamentul cu Spinjitzu Interzis al lui Aspheera si armura ei, armura si scutul lui Pyro Destroyer si scutul lui Pyro Slayer.
Creeaza scene epice de actiune inspirate din serialul TV NINJAGO® cu aceasta corabie ninja de jucarie!
Land Bounty masoara peste 22 cm inaltime, 50 cm lungime si 18 cm latime.
Avionul masoara peste 13 cm inaltime, 31 cm lungime si 30 cm latime.
Vezi mai multe detalii si cumpara
20 vizualizari Cluj, Cluj-Napoca, 07 Mai; 10:30