Lapte praf Humana SL, fara lactoza

36 RON
1 / 1 ...

Lapte praf Humana SL, fara lactoza,

36 RON
Caracteristici
Categorie: Alimentatie, accesorii
Descriere
din soia, de la nastere Formula de Lapte praf Humana SL, fara lactoza este formula speciala de lapte indicata atunci cand bebelusul sufera o intoleranta la lactoza (imposibilitatea digestiei unui glucid din lapte), sau o alergie la proteinele din laptele de vaca. Pe baza de proteine de inalta calitate de soia, o alternativa sanatoasa a laptelui de vaca.

Orice mamica trebuie sa stie mecanismul intolerantei la lactoza: ea se instaleaza cu balonare, dureri, crampe abdominale si episod diareic. Poate fi prevenita acasa, imediat de la debut, prin oferirea formulei de lapte fara lactoza Humana SL, timp de 5-7 zile. Apoi se revine treptat la formula obisnuita a copilului. Humana SL nu contine gluten si proteine din lapte (contine proteine din soia cu valoare biologica ridicata).

Ingrediente:

sirop de glucoză, uleiuri din plante, proteină de soia, ortofosfat de calciu, emulgatori: lecitină de soia, carbonat de calciu, clorură de potasiu, citrat de potasiu, citrat de sodiu, carbonat de magneziu, amestec de vitamine (vitamina C, niacină, acid pantotenic, vitamina E, vitamina A, vitamina B1, vitamina B6, vitamina B2, acid folic, vitamina K, biotină, vitamina D3, vitamina B12), tartrat hidrogenat de colină, clorură de sodiu, taurină, l-triptofan, inositol, lactat de fier, l-carnitină, l-cistină, oxid de zinc, sulfat de cupru, iodat de potasiu.
Vezi mai multe detalii si cumpara
455 vizualizari Iasi, Iasi, 05 Apr 13:50