Lapte praf Topfer Lactana Bio 3

53 RON
1 / 2

Lapte praf Topfer Lactana Bio 3,

53 RON
Caracteristici
Categorie: Alimentatie, accesorii
Descriere
bebelusi de la 10 luni la 2 ani, 600g Lapte praf Topfer Lactana Bio 3, de la 10 luni la 2 ani este formula organica cu lapte praf degresat adecvata copiilor de varsta mica, dupa 10 luni pana la varsta de 2 ani, dupa intreruperea alaptarii sau in continuarea formulei Topfer Lactana Bio 2.

Formula de lapte praf Topfer Lactana Bio 3 contine pudra de fructe de origine organica: mar, banana, portocala! Datorita continutului mai mare de fibre, unele mamici observa o imbunatatire a tranzitului intestinal. Are si o valoare calorica putin crescuta, fiind mai satios.

Topfer Lactana Bio 3 contine, printre altele si vitamina D, ce contribuie la dezvoltarea normala a oaselor si iod, care contribuie la dezvoltarea cognitiva normala a copilului. Nu contine gluten, indeplineste cei mai exigenti parametri calitativi si corespunde noilor cerinte in domeniul alimentatiei bebelusilor.

Topfer Lactana Bio 3 contine renumita combinatie unica Plus 3:

LC-PUFA - acizi grasi esentiali polinesaturati cu lant lung,

BIFIDO culturi - imbogatit cu Probiotice Probifido*, renumita combinatie de 4 bifido culturi valoroase (B. breve, B. bifidum, B.infantis, B.longum),

ORGANIC - pentru produsele de inalta calitate Lactana se foloseste lapte organic nutritiv si alte ingrediente de cultura organica.Ingrediente: lapte degresat¹, praf* de zer partial demineralizat, uleiuri vegetale* (ulei de palmier*², ulei de rapita*, ulei de floarea-soarelui*), lapte praf degresat*, amidon*, maltodextrina*, 5% pudra de fructe (mar, banana, portocala)*, ulei vegetal de Mortierella alpina, ulei de peste, carbonat de calciu, vitamina C, clorura de potasiu, lactat de fier, culturi de bifidobacterii (B.breve, B.bifidum, B.infantis, B.longum), vitamina E, sulfat de zinc, niacina, D-pantotenat de calciu, sulfat de cupru, vitamina A, vit.B1, B6, sulfat de mangan, iodura de potasiu, acid folic, vit.K, selenit de sodiu, biotina, vit.D.

¹lapte organic din regiunea Allgau ²ulei de palmier organic din culturi sustinute * de provenienta organica, ¹lapte organic din regiunea Allgau
Vezi mai multe detalii si cumpara
24 vizualizari Iasi, Iasi, 05 Mai 13:50