Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
Bucuresti 11 Iul. '23 (14:25)
...
Bucuresti 11 Iul. '23 (15:55)
...
Bucuresti 11 Iul. '23 (14:55)

Anunt inactiv

Legendary Barbers - Frizerie

Legendary Barbers - Frizerie

Caracteristici
Coafura Cosmetica Frizerie Manichiura, pedichiura
Descriere
Legendary Barbers iti ofera cea mai hip experienta barber din oras.
Cand pasesti pragul barber shop-ului Legendary Barbers fii sigur ca vei avea parte de o experienta rafinata si relaxanta.
Fie ca alegi un barbierit traditional, o tunsoare in tendinte sau pur si simplu un masaj capilar, barbierii legendari te vor trata cu profesionalism si voie buna.

Preocuparile, grijile si probleme sunt lasate afara pentru ca in interior te asteapta o oaza de calm, si veselie, unde fii sigur ca vei primi atentia totala a profesionistilor nostri.
La final, cand vei privi in oglinda, te vei simti si vei arata minunat, fresh si pregatit pentru noi provocari.
Conceptul Pixie Salon a luat nastere din dorinta de a oferi femeilor un spatiu intim, reconfortant, departe de ochii curiosi ai sexului tare, in care sa aiba parte de rasfat, servicii de calitate si atmosfera degajata.
Nu exista nimic ce profesionistii Pixie Salon nu pot face in materie de hairstyle si nails art. Experienta vasta a zanelor noastre le recomanda, de aceea va spunem ca: the sky is the limit!
Ombre, balayage, sun-kissed hair, orice culoare va veti dori sa obtineti, ati gasit locul potrivit pentru a experimenta cu minim de risc si stres.
9 vizualizari Bucuresti 16 Oct. '22 (15:01)
Anunt inactiv