Level Up - Restaurant raw vegan

Level Up - Restaurant raw vegan

Caracteristici
Restaurante Terasa : da Catering: da
Descriere
In centrul Bucurestiului unde lumea este mereu in miscare si grabita, acum Level Up si-a deschis portile si te invita sa testezi formidabilul concept de Fast Food proaspat, sanatos, bazat pe plante si hrana vie.  Pregatim intr-un timp scurt niste preparate sanatoase si delicioase pentru desfatarea ta culinara.
Detalii suplimentare
Din oferta noastra fac parte retete perfectate de echipa Level Up pe parcursul multor luni de incercari, degustari si ajustari. Next Level Burger-ul este mandria noastra, primul produs din seria “veganizam orice reteta”. Este facut special folosind ingrediente in proportie ideala,reusind sa replicam chick’n nugget-ul fara chicken, gustul acela de care multi nu vor sa se desparta. Wow Pizza a fost a doua reteta creata de noi cu blat italienesc, sos de rosii facut in casa si mozzarella de caju, ce se intinde si se topeste intr-o simfomie de arome de busuioc si oregano. Wow!!!!
Avem pentru doritori si preparate „hrana vie” ca de exemplu  RawVeg Pizza pentru un extra de sanatate, un produs neprocesat termic ce inca are in el activi toti nutrientii. De asemenea MilesToGo Burger o editie limitata in care se vede maiestria bucatarului sef la cel mai inalt nivel. De Gourmet Shawarma ce sa va povestesc, folosim Jackfruit, ingredientul minune, un fruct cu textura si gust de carne. Preparat in starea lui raw, marinat si condimentat cu garnitura de salata si un sos tahine te poate convinge sa alegi un Kebab alternativ, sanatos si pentru care nu a suferit nici o faptura.
Daca esti un bucurestean tihnit te invitam sa te delectezi cu  Be Yourself Coffee creata cu lapte vegetal(cocos, migdale sau soia) si servita intr-o atmosfera cozy. Prajiturile si alte deserturi apetisante intregesc experienta de gust si texturi, alaturi de sucurile proaspat stoarse din fructe si frunze verzi. Acestea si multe alte surprize delicioase te asteapta in locatia noastra din strada Sfanta Vineri  nr. 10. Am petrecut ultimele 3 saptamani pentru decorarea localului cu picturi vesele si lumini molcome.
Asa ca te invitam la Level Up sa ne lasi parerea ta si sa ne cunosti echipa entuziasta care a creat acest concept.
9 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 11 Iul 23; 15:05