Licurici - Gradinita

1 / 3

Licurici - Gradinita

Caracteristici
Categorie: Gradinite, scoli, licee De stat Gradinita
Descriere
Gradinita Licurici isi desfasoara activitatea in doua locatii centrale, respectiv in B-dul Dacia nr. 134 (aproape de intersectia cu Calea Mosilor) - 4 grupe si str. Sagetii nr. 11 (zona Biserica Armeneasca) - 5 grupe.
Detalii suplimentare
Gradinita Licurici promoveaza: -curriculum centrat pe copil; -mediul educational de calitate oferit de cadre didactice calificate; -metode si mijloace didactice moderne care sa satisfaca --nevoile copiilor pentru cunoastere si dezvoltare individuala; -implicarea, motivarea si participarea copiilor la diferite concursuri scolare; o gama larga de activitati optionale si activitati extracuriculare; comunicarea cu parintii considerati parteneri egali in educatia copiilor.
 
Noi ne-am propus sa oferim un proces educational cat mai performant, avand in vedere provocarile multiple ale prezentului, dar mai ales ale viitorului. Educatia este un factor strategic al dezvoltarii de perspectiva a copilului. Asigurarea unui invatamant de calitate care sa duca la egalizarea sanselor. Formarea si dezvoltarea deprinderilor de comunicare in plan social, in contextul economiei de piata. In afara de activitatile instructiv educative obligatorii, oferim o gama variata de activitati optionale si activitati extracurriculare: limba engleza; dans; excursii in aer liber, vizite la muzee; spectacole de circ, teatru etc.
28 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 11 Iul 23; 16:05