Marian Cotoi - Academia de coafura

Marian Cotoi - Academia de coafura

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: de calificare Coafura, cosmetica, manichiura
Descriere
Academia de Coafura MARIAN COTOI organizeaza cursuri acreditate de calificare in meseria de COAFOR sub indrumarea hairstylistului Marian Cotoi.
In cadrul academiei se desfasoara atat cursuri de calificare, cat si cursuri de perfectionare si specializare, individuale sau in grup organizat. Acestea se desfasoara sub indrumarea hairstylist-ului Marian Cotoi.
Detalii suplimentare
Cursurile au loc in spatiile special amenajate din Bucuresti si Craiova, unde in prezent functioneaza si Saloanele Marian Cotoi (Bucuresti, Strada Austrului 54, sector 2 si Craiova, Strada Ulmului 24A) .
Inscrierile au loc in ambele locatii din Bucuresti si Craiova. Pentru orice detalii, ne puteti contacta telefonic la numerele de telefon 0728.265.661 si 0744 609 028.
Pe parcursul cursurilor de calificare, cursantii vor invata atat notiunile de teorie ce stau la baza meseriei de hairstylist, cat si diverse tehnici avansate de coafat in functie de eveniment, fizionomie, adaptarea coafurii conform tinutei, tehnici de tunsori si de colorimetrie, dar si cum sa cum sa-si organizeze si gestioneze propriul salon de infrumusetare.
De asemenea, specialistii in domeniu care doresc sa se perfectioneze si sa fie la curent cu noile tehnici de tunsoare si culoare sau cele mai noi produse in domeniul hairstyling-ului vor putea sa aleaga unul din cursurile de perfectionare sau specializare din cadrul academiei.
Practica se face atat pe cap manechin cu par natural, cat si cu modele aduse din exterior sau pe modele aduse de cursanti, pe care acestia doresc sa lucreze, astfel incat nu veti avea nevoie de cursuri suplimentare pentru a putea profesa la un nivel profesional.
Taxele percepute pentru fiecare curs sunt mentionate in sectiunea aferenta cursului respectiv. Cei care se inscriu la cursurile de calificare, beneficiaza de diferite discounturi.
Sistem avantajos de rate! Pentru cei care doresc sa achite in rate suntem flexibili si oferim diverse optiuni.
Pentru inscriere, doritorii trebuie sa se prezinte in locatiile academiei cu actele necesare pentru inscriere.
La sfarsitul cursului de coafor vei primi un certificat de absolvire acreditat de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei si Cercetarii si o diploma din partea Academiei Marian Cotoi. Acestea iti vor permite sa profesezi in meseria de coafor in Romania, cat si in orice alta tara din Uniunea Europeana.
Dupa terminarea cursului de calificare in meseria de COAFOR, orice cursant se va putea angaja intr-un salon pentru a lucra sau isi poate deschide propia afacere pentru a lucra pe cont propriu. 
Cei mai talentati absolventi vor primi de la Academia Marian Cotoi un stagiu de perfectionare cu durata de o luna de zile intr-unul din saloanele sale.
18 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 11 Iul 23 15:25