Marsupiu ISARA Quick Full Buckle

549 RON
1 / 3

Marsupiu ISARA Quick Full Buckle

549 RON
Caracteristici
Categorie: Marsupii, landouri si portbebe Marsupii Nou
Descriere
Diamonda Playing Mermaid. Marsupiul ISARA Playing Mermaid este foarte simplu de utilizat, este un marsupiu ajustabil compact “daily use”, la un pret foarte atractiv! Este extrem de usor de folosit, iar pentru un incepator in lumea purtarii bebelusului este cea mai buna solutie.

Sistemul de reglare QUICK ADJUSTMENT SYSTEM ofera o ajustare concomitenta a inaltimii si latimii panoului, intr-un singur loc, pe centura. Centura din talie a purtatorului prezinta o banda velcro, pufoasa, care incorporeaza 3 pozitii de ajustare a inaltimii si latimii, demarcate prin 3 culori diferite, pentru a te ghida inspre ajustarea corecta conform varstei bebelusului.

Marsupiul ergonomic este realizat intr-o marime unica, ajustabila, detine si o borseta, ideala pentru lucrurile personale si gluga 2 in 1 detasabila si reglabila.

ISARA Quick Full Buckle Carrier ofera parintilor de pretutindeni tot ceea ce au nevoie intr-un marsupiu ajustabil in cea mai simpla forma a lui.

– Avand la baza sistemul de ajustare Quick, acesta il ghideaza pe purtator, la fiecare pas, prin fiecare etapa de dezvoltare a copilului, prin ajustari usoare si rapide.
– Bretelele au inglobate chingi “follow me through”, pentru un plus de siguranta antirasucire.
– Bretelele sunt, de asemenea, noi si inovative, ele conectandu-se prin catarame una cu cealalta la nivelul centurii din talie, sub fundul bebelusului. Bretelele contin umplutura buretata si material pentru a spori confortul bebelusului.
– Cu bretelele in X sau paralele, purtand cu fata, in spate sau pe sold, cu sistemul de inchidere sub fundul bebelusului, acest marsupiu reprezinta varful in ceea ce priveste sistemele de purtare ajustabile compacte, simplificat la maximul de potential.
– Captuseala suplimentara in jurul deschiderii picioarelor pentru confortul sporit al bebelusului.
– Gluga 2-1 ajustabila si complet detasabila, ofera protectie impotriva conditiilor de mediu si poate fi rulata pentru extra suport la nivelul gatului bebelusului.

Detalii ale produsului:

-marsupiu ergonomic
-Marime: Marime Unica
-Marime copil: Min. 50 Cm – Max. 98 Cm
-Latimea Sezutului: Min. 16 Cm – Max. 42 Cm
-Inaltimea Panoului Dorsal: Min. 30 Cm – Max. 45 Cm
-Material: 100% Bumbac Organic
–borseta, ideala pentru lucrurile personale
–gluga 2 in 1 detasabila si reglabila

Marsupiul ergonomic ISARA Quick Full Buckle Carrier poate fi utilizat pentru purtarea bebelusilor cu inaltimea intre 50 cm si pana la 98 cm.

Vezi mai multe detalii si cumpara
38 vizualizari Cluj, Cluj-Napoca, 19 Mai. '24 (21:05)