Masina de cusut cu 2 ace JACK 5845-5

1 / 2

Masina de cusut cu 2 ace JACK 5845-5

Caracteristici
Alte electrocasnice Nou
Descriere
Jack 5845/5745 –cu 2 ace escamotabile(nou)
Masina de cusut cu doua ace escamontabile, cusatura rigida, ungere automata. Creeaza doua randuri de cusaturi, paralele intre ele.

La cel mai bun pret de pe piata.
Masina se afla in stoc si poate fi livrata imediat.

Componenta : masina se livreaza completa

Masina este de calitate superioara, recoamandata pentru toate tipurile de ateliere precum si pentru fabrici cu productii medii si mari.

Despre marca JACK

Infiintata pe 27 august ,2003 in Taizhou, China , JACK SEWING MACHINE CO.LTD incepe industria masinilor de cusut JACK ,o industrie care avea inca de la inceput sa domine piata vanzarilor mondiale ale masininilor de cusut prin avantajul absolut al masinilor pentru cusatura liniara si pentru surfilat. JACK promoveaza energic integrarea celor doua inovatii si imbunatateste capacitatea de a raspunde rapid la schimbarile pietei. Cu misiunea corporativa: furnizati cele mai bune masini de cusut cu un raport optim cost-performanta pentru toti si spiritul corporativ: armonie, onestitate, lupta, crestere. Obiectivul celor de la jack este de a construi „FABRICA INTELIGENTA” cu date de inteligente , servicii de informatii, si productie eficienta

La achizitia acestui utilaj dispuneti de garantie 6 luni si post garantie 5 ani.

Livrare in toata tara !

Vezi mai multe detalii si cumpara
55 vizualizari Prahova, Blejoi, 16 Iul. '24 (15:09)