Masina de cusut liniara automata JACK A6F

1 / 1 ...

Masina de cusut liniara automata JACK A6F

Caracteristici
Alte electrocasnice Nou
Descriere
JACK A6F – este o masina de cusut liniara, computerizata, complet automata. Transportorul special tine tesatura perfect intinsa prevenind sifonarea si este capabila sa coase orice materiale textile de la tricotaje la matase si plasa.

luminarea zonei de lucru se face cu LED extrem de luminoase, reglabile pe diferite nivele de intensitate.

Dispune de port USB care permite alimentarea de accesorii si reactualizarea software-ului la versiuni noi.
Functioneaza la 230V

Dispune de taierea automata a firului de ata lasand un capat de fir sub 3 mm si de ridicare automata a piciorului presor.
La achizitia acestui utilaj beneficiati de garantie 1 an si post garantie 5 ani!Despre marca JACK


Infiintata pe 27 august ,2003 in Taizhou, China , JACK SEWING MACHINE CO.LTD

incepe industria masinilor de cusut JACK ,o industrie care avea inca de la inceput sa domine piata vanzarilor mondiale ale masininilor de cusut prin avantajul absolut al masinilor pentru cusatura liniara si pentru surfilat.


Jack a optat intotdeauna pentru premisa inovatiei si este lider in inovarea produselor si controlului calitatii,introducand de exemplu certificate de calitate: cum ar fi ISO9000, ISO14000 si OHSAS18000 si certificarea CE.


JACK promoveaza energic integrarea celor doua inovatii si imbunatateste capacitatea de a raspunde rapid la schimbarile pietei.

Cu misiunea corporativa: furnizati cele mai bune masini de cusut cu un raport optim cost-performanta pentru toti si spiritul corporativ: armonie, onestitate, lupta, crestere.

JACK tine pasul cu vremurile, dezvoltandu-se constant si inovand pentru a dezvolta o noua revolutie industriala

Obiectivul celor de la jack este de a construi „FABRICA INTELIGENTA” cu date de eficiente, servicii de informatii si productie eficienta

Vezi mai multe detalii si cumpara
51 vizualizari Prahova, Blejoi, 21 Iul. '24 (14:48)