Masina de cusut liniara JACK A2S

1 / 1 ...

Masina de cusut liniara JACK A2S

Caracteristici
Alte electrocasnice Nou
Descriere
JACK A2S – este o masina de cusut liniar dotata cu taierea automata a firului de ata si realizarea intariturii
Panoul de control cu afisaj LED este simplu de folosit si intuitiv, usor de resetat ceea ce permite utilizatorului operarea masinii cu instructaj minimal.

Panoul modelului A2S este mai avansat, functii noi ca realizarea intariturii de inceput si sfarsit pot fi programate pe acesta.

Dispune de iluminarea zonei de lucru cu LED-uri extrem de luminoase cu intensitate reglabila si de sistem de pozitionare a acului.

Functioneaza la 230V/50Hz

Pasul cusaturii: 5 mm

Ridicarea piciorului presor: 5-13 mm

La achizitia acestui utilaj beneficiati de garantie 1 an si post garantie 5 ani!


Despre marca JACK


Infiintata pe 27 august ,2003 in Taizhou, China , JACK SEWING MACHINE CO.LTD

incepe industria masinilor de cusut JACK ,o industrie care avea inca de la inceput sa domine piata vanzarilor mondiale ale masininilor de cusut prin avantajul absolut al masinilor pentru cusatura liniara si pentru surfilat.


JACK promoveaza energic integrarea celor doua inovatii si imbunatateste capacitatea de a raspunde rapid la schimbarile pietei.

Cu misiunea corporativa: furnizati cele mai bune masini de cusut cu un raport optim cost-performanta pentru toti si spiritul corporativ: armonie, onestitate, lupta, crestere.

Obiectivul celor de la jack este de a construi „FABRICA INTELIGENTA” cu date de inteligente , servicii de informatii, si productie eficienta

Vezi mai multe detalii si cumpara
46 vizualizari Prahova, Blejoi, 21 Iul. '24 (14:48)