Masina de cusut liniara JACK F4

1 / 1 ...

Masina de cusut liniara JACK F4

Caracteristici
Alte electrocasnice Nou
Descriere
JACK F4 – este o masina de cusut liniara dotata cu dispozitiv de taiere manuala a firului de ata.

Datorita utilizarii tehnologiei de economisire a energiei implementata in design-ul motorului si in software-ul masinii se poate obtine o economie de electricitate de pana la 71% comparativ cu alte masini. Aceasta se traduce printr-o economie de 446kw/h pe an sau 93 de euro pe an (calculata la pretul mediu al electricitatii in UE de 21 eurocenti/kw).

Dispune de iluminarea zonei de lucru cu LED-uri extrem de luminoase cu intensitate reglabila si de sistem de pozitionare a acului.

Masina poate utiliza picioruse universale. Dispune de servomotor cu direct drive silentios.

Functioneaza la 230V/50Hz.

La achizitia acestui utilaj beneficiati de garantie 1 an si post garantie 5 ani !


Despre marca JACK


Infiintata pe 27 august ,2003 in Taizhou, China , JACK SEWING MACHINE CO.LTD

incepe industria masinilor de cusut JACK ,o industrie care avea inca de la inceput sa domine piata vanzarilor mondiale ale masininilor de cusut prin avantajul absolut al masinilor pentru cusatura liniara si pentru surfilat.


JACK promoveaza energic integrarea celor doua inovatii si imbunatateste capacitatea de a raspunde rapid la schimbarile pietei.

Cu misiunea corporativa: furnizati cele mai bune masini de cusut cu un raport optim cost-performanta pentru toti si spiritul corporativ: armonie, onestitate, lupta, crestere.


Obiectivul celor de la jack este de a construi „FABRICA INTELIGENTA” cu date de inteligente , servicii de informatii, si productie eficienta

Vezi mai multe detalii si cumpara
46 vizualizari Prahova, Blejoi, 21 Iul. '24 (14:48)