Masina de cusut liniara automata Jack A5

1 / 2

Masina de cusut liniara automata Jack A5

Caracteristici
Alte electrocasnice Nou
Descriere
Jack A5 – este o masina de cusut liniar, computerizata, complet automata care se preteaza la coaserea oricarui materal textil de la foarte subtire la gros.

Masina de cusut liniara automata JACK A5
Servomotorul dispune de ventilator de racire supradimensionat, ceea ce asigura disiparea caldurii mult mai bine prelungind viata motorului si oferind posibilitatea de exploatare intensiva fara a mai fi necesari timpi de racire intre ciclurile de functionare oferind o productivitate sporita. De asemenea are implementata tehnologia direct drive caracteristica tuturor masinilor de cusut moderne avand ca rezultat reducerea timpilor de intretinere, a zgomotului si vibratiilor ceea ce se transpune printr-o productivitate crescuta si calitate sporita.

Panoul de control cu afisaj LED este simplu de folosit si intuitiv, ce permite utilizatorului operarea masinii cu instructaj minimal.

Este dotata cu buton de resetare care readuce parametrii masinii la caracteristicile functionale setate din fabrica.

Iluminarea zonei de lucru se face cu LED extrem de luminoase, reglabile pe diferite nivele de intensitate.

Dispune de port USB care permite alimentarea de accesorii si reactualizarea software-ului la versiuni noi.

Dispune de taierea automata a firului de ata lasand un capat de fir sub 3 mm si de ridicare automata a piciorului de presare.

Dispune de functia de coasere automata a intariturii, autorevers si intinderea firului controlata electronic.

Masina dispune de un sistem de ungere semiuscat, automat cu baie de ulei si circuit de ungere inchis. Tija acului este constuita din carbonado (diamant negru artificial – cel mai dur material cunoscut) unsa cu vaselina ceea ce elimina riscul de patare cu ulei a tesaturii. Sistemul de ungere pentru restul masinii este sigilat pentru a preveni intrarea prafului in interior pentru o longevitate sporita si dispune de alarma automata atunci cand este prea mult sau prea putin ulei eliminand blocarea masinii sau scurgerile de ulei.

Are ghid vocal care da alarma si furnizeaza solutii la probleme.

Caracteristici:
Functioneaza la 230V/50Hz.

Pasul cusaturii: 5 mm

Ridicare picior presor: 5-13 mm

Viteza maxima: 5000 impunsaturi pe minut

Componenta : masina se livreaza completa

Masina este de calitate superioara, recoamandata pentru toate tipurile de ateliere precum si pentru fabrici cu productii medii si mari.

La achizitia acestui utilaj dispuneti de garantie 6 luni si post garantie 5 ani .

Livrare in toata tara!

Vezi mai multe detalii si cumpara
72 vizualizari Prahova, Blejoi, azi; 15:30