Masina de cusut liniara automata JACK 8800D-2B

1 / 3

Masina de cusut liniara automata JACK 8800D-2B

Caracteristici
Alte electrocasnice Nou
Descriere
Masini de cusut full automate marca Jack 8800D-2B , cu motor incorporat in capul masinii sistem direct-drive, panou electronic de control incorporat, taiere automata a firului de ata, posibilitate de intarire a cusaturii atat in mod automat cat si manual (de la buton sau de la maneta), ridicarea talpitei atomat prin apasarea pedalei de lucru in spate, pozitionarea acului sus-jos, echipata cu LED pentru iluminarea zonei de coasere, cu posibilitatea selectarii intensitatii nivelului de lumina.

Viteza maxima de coasere este de 5000 imp/min

La achizitia acestui utilaj dispuneti de garantie 6 luni si postgarantie 5 ani.

pasul maxim de coasere este de 5mm, ridicarea talpitei pana la 9mm, se utilizeaza la 220V

Despre marca JACK

Infiintata pe 27 august ,2003 in Taizhou, China , JACK SEWING MACHINE CO.LTD

incepe industria masinilor de cusut JACK ,o industrie care avea inca de la inceput sa domine piata vanzarilor mondiale ale masininilor de cusut prin avantajul absolut al masinilor pentru cusatura liniara si pentru surfilat.

Jack a optat intotdeauna pentru premisa inovatiei si este lider in inovarea produselor si controlului calitatii,introducand de exemplu certificate de calitate: cum ar fi ISO9000, ISO14000 si OHSAS18000 si certificarea CE.

JACK promoveaza energic integrarea celor doua inovatii si imbunatateste capacitatea de a raspunde rapid la schimbarile pietei.

Cu misiunea corporativa: furnizati cele mai bune masini de cusut cu un raport optim cost-performanta pentru toti si spiritul corporativ: armonie, onestitate, lupta, crestere.

JACK tine pasul cu vremurile, dezvoltandu-se constant si inovand pentru a dezvolta o noua revolutie industriala

Obiectivul celor de la jack este de a construi „FABRICA INTELIGENTA” cu date de eficiente, servicii de informatii si productie eficienta

Vezi mai multe detalii si cumpara
50 vizualizari Prahova, Blejoi, 16 Iul. '24 (14:48)