Masina de surfilat Brother MA4-N31-65-5

...

Masina de surfilat Brother MA4-N31-65-5

Caracteristici
Alte electrocasnice Utilizat
Descriere
Masina cu 2 ace 5 fire, motor cu ambreiaj, se poate utiliza la 380V sau 220V.

Posibilitatea de a coase materiale grele, cusaturi frumoase pe materiale mai subtiri.
Masina are un mecanism optim de inchidere a acului si un mecanism de revenire a uleiului pentru a imbunatati starea acului si pentru a preveni scurgerile de ulei.

Masina de surfilat Brother MA4-N31-65-5

Sistemul de ungere este reproiectat si sigilat, asigurand masinii o longeviate sporita si previne patarea tesaturilor cu ulei.
Latimea cusaturii: 4mm
Lungimea maxima a cusaturii: 4,2 mm
Grosimea acului: 2mm
Presser de ridicare picior: 5.5mm
Viteza de cusut: 6000 curele / minut
Sistem de aprindere: 11 #

Despre Marca BROTHER
Fondat initial acum 100 de ani in Nagoya, Japonia, Brother are o istorie bogata in Europa care dateaza de acum 50 de ani.

Grupul Brother furnizeaza produse si servicii pentru clientii din toata lumea, avand 17 unitati de productie (inclusiv patru fabrici apartinand Brother Industries, Ltd.) si 52 unitati de vanzare in 44 de tari si regiuni din intreaga lume (conform datelor din aprilie 2013).

Astazi, linia de produse include nu numai masini de cusut de uz casnic si industrial, ci si masini unelte si echipamente de informare si comunicare de la Printing & Solutions Business Brother- Imprimante, aparate All in one, faxuri, imprimante de etichetare si scanere, alaturi de consumabile si accesorii originale marca Brother.Viziunea europeana a secolului 21 obliga compania Brother sa depuna eforturi pentru a deveni o organizatie unitara de talie mondiala in domeniul vanzarilor si marketingului, sa lanseze cu mandrie produse unice pe piata si sa fie „Alaturi de dumneavoastra” in activitatile desfasurate zilnic.

La achizitia acestui utilaj dispuneti de garantie 6 luni si post garantie 5 ani.

Livrare in toata tara !
Vezi mai multe detalii si cumpara
214 vizualizari Prahova, Blejoi, 18 Sep, 14:50