Masina pentru aplicat elastic cu cutit de rihtuit

1 / 2

Masina pentru aplicat elastic cu cutit de rihtuit

Caracteristici
Alte electrocasnice Utilizat
Descriere
BROTHER FD4-B272. BROTHER FD4-B272 – este o masina pentru aplicat bentita si elastic, cu 2 ace, dotata cu cutit de rihtuit.

Pasul cusaturii 3,6 mm

Ridicarea piciorului presor 7 mm

Functioneaza la 230V/50Hz

Ac folosit UY128GAS #65-90

Viteza maxima 6500 impunsaturi pe minut

La achizitia acestui utilaj dispuneti de garantie 6 luni si post garantie 5 ani
Livrare in toata tara!

Va invitam si pe pagina nostra de YOUTUBE unde puteti vedea videoclipuri cu utilajele noastre in functiune

Despre Marca BROTHER

Fondat initial acum 100 de ani in Nagoya, Japonia, Brother are o istorie bogata in Europa care dateaza de acum 50 de ani.

Grupul Brother furnizeaza produse si servicii pentru clientii din toata lumea, avand 17 unitati de productie (inclusiv patru fabrici apartinand Brother Industries, Ltd.) si 52 unitati de vanzare in 44 de tari si regiuni din intreaga lume (conform datelor din aprilie 2013).Astazi, linia de produse include nu numai masini de cusut de uz casnic si industrial, ci si masini unelte si echipamente de informare si comunicare de la Printing & Solutions Business Brother- Imprimante, aparate All in one, faxuri, imprimante de etichetare si scanere, alaturi de consumabile si accesorii originale marca Brother.Viziunea europeana a secolului 21 obliga compania Brother sa depuna eforturi pentru a deveni o organizatie unitara de talie mondiala in domeniul vanzarilor si marketingului, sa lanseze cu mandrie produse unice pe piata si sa fie „Alaturi de dumneavoastra” in activitatile desfasurate zilnic.

Vezi mai multe detalii si cumpara
40 vizualizari Prahova, Blejoi, 11 Iul. '24 (15:15)