Matei Fun Club - Organizator evenimente copii

Matei Fun Club - Organizator evenimente copii

Caracteristici
Petreceri copii
Descriere
Loc de joaca foarte spatios pentru copii cu varste cuprinse intre 2 si 14 ani, ce ofera, servicii de calitate premium, punand la dispozitie zone special amenjate, decorate si utilate pe placul copiilor. Locatia dispune si de un locuri speciale destinate parintilor pentru supraveherea celor mici, precum si pentru relaxare.
Spatiu Lego HOUSE, loc destinat parintilor si  o scena echipata. La Matei Fun Club ai parte de cele mai tari experiente, jocuri si activitati pentru toate varstele. Aici copiii se pot juca si pot socializa in voie, timp in care parintii se pot relaxa intr-un ambient placut.
Locul de joaca este dotat cu scena echipata, sonorizare performanta, mini discoteca, jocuri de lumini multicolore, lumini lasere, system karaoke, spatiu de joaca modular cu 3000 de bile, TAUR – RODEO MECANIC, saltea de sarit cu topogan, casuta topogan, leagan, spatiu de catarare, trotinete, biciclete, casute tematice, service auto, magazine, bacanie, pistoale, fotbal de masa, air-hockei, PS3, joc karate si o multime de jucarii pentru toate varstele.
146 vizualizari Bucuresti, Sector 6, 11 Jul, 14:50