Megabol Creatina Alcalina 1500 - 120 Capsule

88 RON
1 / 1 ...

Megabol Creatina Alcalina 1500 - 120 Capsule

88 RON
Descriere
BENEFICII CREATINE ALKALINE


-          forma eficienta de creatina

-          sustine cresterea fortei si masei musculare

-          patrunde in stomac intr-o forma neschimbata

-          nu necesita faza de saturare

-          este intr-o forma practica de pastile


 
Creatina alcalina 1500 este o forma unica de creatina, care transporta energia in masa musculara intr-un mod mai eficient. Substantele active ale acestei creatine patrund in stomac intr-o forma neschimbata si se deplaseaza ulterior in tesuturile musculare. Datorita acestui fapt sustine cresterea fortei si masei musculare. Nu necesita o faza de saturare.


Creatina alcalina 1500 are un mare avantaj fata de creatina pudra obisnuita. Nu are nevoie de nici o faza de saturare, pentru a umple organismul cu o cantitate mare de creatina. Ajunge sa administrati doar cateva pastile pe zi. Nu necesita dizolvarea acestei creatine alcaline in ape dulci pentru un efect mai puternic, cum era in cazul creatinelor monohidrat, iar pastilele pot fi purtate oriunde cu dvs. Consumati simultan o cantitate suficienta de apa, dureaza cateva minute si va puteti pregati de multiplicarea fortei dvs. Nu ratati sansa de a multiplica forta dvs si cresterea masei musculare pentru doar cativa lei. Poate insemna pentru voi cea mai buna achizitie a unui supliment nutritiv, pana acum.


 
PROSPECT CREATINA ALCALINA


Ingrediente


Creatina monohidrat, carbpnat de sodiu, glicerofosfat de magneziu, aroma naturala, maltodextrina, stearat de magneziu, capsula de gelatina.

Dozare


Ziua cu antrenament: 2 capsule dimineata pe stomacul gol si 2 capsule inainte de antrenament. Ziua fara antrenament: 2 capsule dimineata pe stomacul gol.

Doza zilnica maxima este de 8 pastile.

Tabel valori nutritionale


Valori nutritionale1 doza (2 capsule)Monohidrat de Creatina buforat, (creatina monohidrat, carbonat de sodiu, glicerofosfat de magneziu, aroma naturala)1500 mg

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Vezi mai multe detalii si cumpara
42 vizualizari Bucuresti ieri; 08:48