Megabol O.M.A - 56 Capsule (Stimulator de masa musculara slaba)

42 RON
1 / 1 ...

Megabol O.M.A - 56 Capsule (Stimulator de masa musculara slaba)

42 RON
Descriere
BENEFICII O.M.A


-          relaxare musculara

-          stimuleaza cresterea musculara

-          inhiba decarboxilarea aminoacizilor

-          sinteza mai eficienta a proteinelor

-          reduce concentratia de amine toxice in sange si intestine pentru a facilita activitatea ficatului


 
Megabol O.M.A. 56 capsule este singura formula de pe piata suplimentelor pentru relaxarea musculara cu etracen si include inhibitori ai decarboxilarii aminoacizilor. Megabol O.M.A. are ca efect salvarea metabolismului pentru a oferi rezultate de peste zece procente de crestere a masei musculare si a masei slabe.

Megabol O.M.A. stimuleaza cresterea musculara, inhiba decarboxilarea aminoacizilor pentru a optimiza digestia si utilizarea completa a proteinelor. Functia metabolica economizatoare a aminoacizilor are ca rezultat o sinteza mai eficienta a proteinelor.

Megabol O.M.A. reduce concentratia de amine toxice in sange si intestine pentru a facilita activitatea ficatului. S-a dovedit ca povara de amine toxice care se depune pe ficat si rinichi afecteaza negativ cresterea musculara. In plus, ingredientele din O.M.A. reduc mirosul de fecale si gazele din stomac prin anularea proceselor de fermentare si putrefactie. Aceste procese negative sunt vizibile mai ales atunci cand ingeram proteine si aminoacizi de calitate indoielnica.

Megabol O.M.A. inhiba Transamina (aminotransferaza): alanina aminotransferaza si asparatul aminotransferaza. Reduce enzimele microsomale, inclusiv citocromul P-450 si Ndemetylazy benzfetaminowej. Transaminele provin din transferul de grupari amino intre diferiti aminoacizi (nuclee de aminoacizi) prin care rata si tipul cailor metabolice (catabolism sau sinteza) ale aminoacizilor individuali sufera modificari radicale. Rezultatul este o crestere a nivelului de fosfataza alcalina si de aminoacizi liberi in sange. Acest lucru are un bun impact asupra metabolismului, deoarece depinde de un mecanism pentru efectul stimulativ al alcaloizilor de izochinolina in castigarea masei musculare.


 
PROSPCT O.M.A.


Cum se administreaza: luati 1 capsula de O.M.A. de doua ori pe zi, indiferent de timpul de antrenament. Luati fiecare capsula la 8 ore distanta si cu ceva de mancare. Nu luati mai mult de doua capsule pe zi.

Date nutritionale


Continut intr-o capsula:


Etracen 2,5 mg

Acizi organici 700 mg

Alcaloizi de izochinolina: 13-metil- [1,3] benzodioxolo [5,6-c] -1,3- dioxol [4,5-] fenantridiniu,2,2-dimetoxi-12-metil [1,3] benzodioxol [ 6-c] fenantridin-12-iu 7-metil-6,8,9,16-tetrahidrobis [1,3] benzodioxolo [4,5- c: 5 \', 6\'-g] azecin-15 (7H) One [1,3] benzodioxolo [5,6-c] -1,3-dioxolo [4,5- i] fenantridin-6-ol

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Vezi mai multe detalii si cumpara
29 vizualizari Bucuresti 15 Iul. '24 (08:48)