Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
Bucuresti 11 Jul 23 14:40

Anunt inactiv

Monumente Funerare Bucuresti

Monumente Funerare Bucuresti

Descriere
Executam lucrari din marmura, granit, mozaic, eventual placate cu piatra naturala, gravuri, lucrari in basorelief sau poze portelan. Ca si pietrari, afacerea noastra de familie, avem o experienta de peste 40 de ani.
onumentele pot fi livrate sau montate la cimitire. Executam gravura litere in cimitir.
Detalii suplimentare
Operele noastre se muleaza pe situatia financiara a oricui, preturile avand posibilitatea de a incepe de la 300 lei. Cele din marmura si ruschita sunt prelucrate manual si avem cariera la Ruschita, iar cea din granit la Baia Mare. Mozaicul este armat pentru rezistenta in timp. La comanda se pot realiza orice modele de monumente funerare sau constructii la locul de veci. 
Lucrarile pot fi efectuate dintr-un numar vast de materiale ce asigura rezistenta in timp. Cele mai convenabile sunt cele turnate cu mozaic si placate cu marmura sau granit. Urmeaza cele din marmura de Ruschita, cariera fiind la noi in tara si avand cea mai buna roca cu duritatea de 9 pe scara Mohs (8-10: minerale foarte dure). Urmeaza granitele care sunt mult mai rezistente si nu isi pierd lustrul in timp. Nu e de mirare cum structurile realizate din granit, cu secole in urma, sunt inca intacte. Fiind extrem de rezistent la zgarieturi si la caldura, tocmai de aceea este folosit foarte mult pentru constructii exterioare. Lucrarile cu mozaic sunt toate armate. Dimensiunile sunt cu apreciere si se pot executa la comanda. Preturile sunt negociabile.
320 vizualizari Bucuresti, Sector 5, 16 Oct 22 15:01
Anunt inactiv