Muscle Power Creatina 1000 mg 120 Tablete

40 RON
1 / 1 ...

Muscle Power Creatina 1000 mg 120 Tablete

40 RON
Descriere
Beneficii Creatina monohidrat:
- Creste puterea semnificativ
- Castig rapid de masa musculara
- Supliment sigur si natural
- Mentine performanta de intensitate mult timp
- Rezistenta crescuta la efort
 
Creatina monohidrata
Creatina monohidrata au pornit revolutia in suplimentele pentru sportivi, prin furnizarea de rezultate comparabile cu cele ale steroizilor pentru prima data in istorie prin anii \'90. Creatina fosfat din muschi este responsabila pentru donarea de grupari fosfat, folosite pentru regenerarea ATP redus la AMP in procesul contractiei musculare, si eliberarii de energie. Deci are rol de rezerva de energie, pentru contractia musculara. Mai mult, creatina este capabila sa mareasca celula musculara, marind sinteza proteinelor si retentia de apa in celule. Creatina monohidrata a fost dovedita in sute de studii, capabila sa mareasca nivelul creatinei fosfat, si creatinei libere din muschi. Aceasta conduce la cresteri rapide in volum si forta.
 
Ofera deja o creatina sub forma de pulbere, dar Creatine Caps ofera acum utilizatorilor care nu dispun de pulberi o modalitate mai convenabila de a suplimenta creatina monohidrat, ingredient care mai mult decat oricare altul are o cantitate cu adevarat minunata de cercetare care arata capacitatea sa de a creste performanta anaeroba sportivii incearca sa ajunga maxim pe un maxim de 8 reprimi in sala de gimnastica sau sa ruleze o cursa de 100 de metri la cea mai rapida viteza posibila.
 
Creatine Caps livreaza doar 4 grame de monohidrat de creatina pe portie, o doza care, daca este utilizata in mod constant in fiecare zi, va asigura saturarea magazinelor de fosfocreatina ale corpului in aproximativ 25 de zile. In acel moment ar trebui sa beneficiati pe deplin de capacitatea creatinei de a minimiza epuizarea ATP pe care o face prin asigurarea corpului tau cu un nivel mai ridicat de substrat energetic cheie care poate fi folosit pentru a umple nivelele ATP mai rapid decat carbohidratii sunt capabili sa faca.
 
Destul de simplu, luarea acestui produs va va permite sa va sustineti performantele de exercitii de inalta intensitate mai mult decat este posibil daca corpul dvs. are mai putine magazine de fosfocreatina.
 
Mod de administrare: cate 4 tablete pe zi.
Folositi creatina monohidrata, in principal pe stomacul gol dupa antrenament, asociata cu carbohidrati simpli, cu indice glicemic mare.
Mai multe portii zilnic, impartit in timp egal, cu 15 min. inainte de masa (ex. Dimineata, inainte de pranz, seara dupa antrenament).
 Compozitie: Creatina monohidrat - 1000 mg/tableta.
Imparte greutatea ta in kilograme la 3. Aceasta este cantitatea in grame, pe care trebuie sa o iei in faza de incarcare (primele 5-7 zile de utilizare). Dupa aceasta perioada, folositi jumatate din aceasta cantitate pentru intretinere. Folositi cel putin 375 ml de lichid, pentru fiecare 5 grame de creatina ingerata. In timpul folosirii creatinei, fiti sigur ca sunteti hidratati bine tot timpul.
 
O cura de creatina tine normal 8-12 saptamani, dar pentru o performanta buna se poate prelungi pana la 3-4 luni. Intre cure se tine o pauza de minim 1 luna. Creatina monohidrata se dizolva cu apa sau suc de fructe. Fiecare 1g de creatina necesita 1dl. (minim 75ml) lichid.
Vezi mai multe detalii si cumpara
44 vizualizari Bucuresti 19 Iul. '24 (09:12)