MVG Media Vision - Organizator de evenimente

MVG Media Vision - Organizator de evenimente

Caracteristici
Muzica, sonorizare
Descriere
MVG Media Visioneste o sursa sigura de rezistenta si succes avand o experienta de peste 15 ani in organizarea evenimentelor. Intr-o ordine mai simpla si mai fireasca. Implicarea noastra e demna de armonie, daruire si putere. Putere care vine din interior avand incredere in oameni tineri si dinamici care actioneaza in sufletul MVG Media.

Organizam evenimente
Organizam evenimente cu servicii de sceno tehnica :
Calitatea serviciilor noastre este asigurata prin intermediul echipamentelor speciale adecvate oricarui tip de eveniment .oferind consultanta, promtitudine si profesionalism pentru ca totul sa va reprezinte si sa devina un real succes .Lucrurile firesti devin standardizate si asa se creaza un trend pentru inovatie. Exista interes absolut catre dorinta , personificam visele si aducem coerenta lucrand pe un plan cat mai bine structurat pentru a va darui , la final , o fericire autentica.Unde exista exercitiu, exista si rezistenta, iar creativitatea prinde glas si daruieste evenimente de succes prin simpla prezenta.
Dj nunta, Dj botez, Dj evenimente private , sonorizare, schela de lumini, lumini arhitecturale, fum greu, pianina. Videoconferinta ,ecran led, video proiectie, podium, podium de sticla. Live streaming, scena, backline. pa l acoustics, luminist , sunetist pentru diverse evenimente gen nunta. botez , evenimente private, prezentari de moda sau produs, zilele orasului, sarbatori.
23 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 11 Iul. '23 (14:40)