New EDU - Cursuri si meditatii

New EDU - Cursuri si meditatii

Caracteristici
Categorie: Meditatii Romana Engleza Franceza Matematica Geografie Istorie
Descriere
Sustinem invatarea pe tot parcursul vietii. Cu ajutorul oamenilor dedicati, tehnologiilor educationale si a unui model educational eficient oferim o educatie complementara care determina imbunatatirea performantelor individuale, scolare si profesionale dar si cresterea increderii de sine.
New Edu este recunoscut pe plan educational pentru caracterul inovativ si rezultatele obtinute de tineri datorate valorilor promovate precum invatarea participativa, interconectarea, curiozitatea, libertatea de gandire si exprimare.
Detalii suplimentare
New Edu este un centru de pregatire contemporan, sincer dar competitiv, prietenos dar puternic tehnologizat, in care primeaza umanitatea si colaborarea intre colegi, cadru didactic si elevi.
Imbunatatirea performantelor scolare, olimpiade, concursuri, depasirea dificultatilor la anumite materii si mai ales pregatirea pentru examenul de Evaluare Nationala sau de Bacalaureat sunt doar cateva dintre obiectivele educationale. La New Edu gasesti un plan personalizat de actiune, metode si tactici educationale care conduc la cele mai bune rezultate in functie de tipologia si stilul de invatare ale fiecarui copil.
Misiunea noastra este sa sprijinim tinerii sa isi redescopere placerea de a invata si motivatia interioara de a progresa pentru ei si viitorul lor. Integram continuturi interesante, softuri educationale, display-uri interactive, salvam tablele scrise la meditatii, asiguram toate materialele educationle.
1.374 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 11 Jul 23 15:25