Night Shift - Formatie evenimente

Night Shift - Formatie evenimente

Caracteristici
Muzica, sonorizare
Descriere
Cu experienta in entertainment, prezentari evenimente, corporate, Alina Toma activeaza de 10 ani in industria muzicii live. Dupa participarea la Vocea Romaniei, si-a mentinut locul prezentand mereu un produs muzical de calitate si si-a pastrat bucuria de a canta si a se adapta la orice tip de eveniment.
Volubil si versatil, masterand la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti si profesor de chitara, Cristian Mihai a fost premiat la nenumarate festivaluri de muzica si aduce buna dispozitie la cote maxime cu vocea sa.
Pasionat de echipamente de studio si sunet, Daniel Radu aduce acel plus pentru ca muzica sa sune curat si sa contina toate elementele de care are nevoie. De-a lungul carierei sale, a colaborat cu numerosi artisti mainstream.
Instrumentist si producator muzical la HaHaHa Production, Roland Kiss a compus si cantat alaturi de cei mai mari artisti din Romania: Andra, Smiley, Feli, Damian Draghici, El Negro etc.
Ionut Deliu a studiat medicina si ar fi trebuit sa fie medic stomatolog, dar pasiunea pentru muzica a fost mai mare. Chitara a descoperit-o in copilarie, iar mai tarziu basul care a si trecut pe primul loc. A colaborat cu multi artisti si trupe de pe scena romaneasca.
Andrei Paraschiv face parte dintr-o familie de muzicieni, a studiat pianul in copilarie, iar apoi ritmul a devenit pasiunea sa. Versatil si studiat, Andrei a cantat pe scene mari, acompaniind artisti cunoscuti in concertele lor.
Vezi pagina Formatia Night Shift
328 vizite 16 Oct, 15:00