Now Foods Devil?s Claw - 100 capsule (Gheara Diavolului)

59 RON
1 / 1 ...

Now Foods Devil?s Claw - 100 capsule (Gheara Diavolului)

59 RON
Descriere
Beneficii gheara diavolului

-          are proprietati antiinflamatorii si analgezice,

-          poate ameliora artrita,

-          are efecte benefice asupra digestiei,

-          imbunatateste aspectul pielii,

-          poate atenua simptomele osteoartritei (?artrita de uzura\"),

-          supliment alimentar usor de administrat.

 

Ce este gheara diavolului?

Gheara diavolului (Harpagophytum procumbens) este o planta originara din desertul Kalahari din sudul Africii. Planta creste in savanele din Namibia, Africa de Sud si Botswana si este numita dupa aspectul fructului sau, care este acoperit cu carlige care se prind de blana animalelor. Semintele sunt apoi distribuite pe masura ce animalele se plimba.

Radacinile plantei cu gheara diavolului au fost folosite de secole de poporul Khoisan din Africa de Sud pentru a ameliora durerea, artrita, indigestia si afectiunile pielii.

In timp ce alte specii de plante se refera la gheara diavolului (inclusiv Proboscidea altheaefolia si Proboscidea parviflora gasite in Statele Unite), H. procumbens este singurul tip despre care se crede ca are proprietati medicinale.

Gheara diavolului este cunoscuta si sub denumirea de planta grapple si paianjen de lemn. Africanii indigeni se refera in mod obisnuit la planta ca kamangu, in timp ce este cunoscuta sub numele de teufelskralle in afrikaans.

La ce este folosita gheara diavolului?

Multe dintre beneficiile ghearei diavolului sunt atribuite unui compus cunoscut sub numele de harpagozida despre care se crede ca are proprietati antiinflamatorii si analgezice (ameliorarea durerii).

Planta este folosita in mod obisnuit pentru a minimiza afectiunile reumatice care afecteaza articulatiile, ligamentele, tendoanele, oasele si muschii. Acestea includ dureri de spate, osteoartrita, artrita reumatoida si tendinita. Altii cred ca poate ameliora fibromialgia, sciatica, durerile nervoase, guta si simptomele bolii Lyme.

Infuziile din radacina uscata sunt uneori folosite pentru a usura indigestia si pentru a stimula apetitul. Un unguent facut din radacina poate fi aplicat pe piele pentru a ajuta la ameliorarea ranilor.

In timp ce dovezi solide ale efectelor sale lipsesc crunt, o serie de studii mai mici au sugerat ca gheara diavolului poate fi foarte eficienta in anumite situatii. Iata cateva dintre principalele constatari:

Osteoartrita

In ultimii ani, extractul de gheare a diavolului s-a aratat promitator in atenuarea simptomelor osteoartritei (?artrita de uzura\").

Un studiu timpuriu publicat in revista Joint Bone Spine a raportat ca un extract de gheare a diavolului care contine 60 de miligrame de harpagozida a fost capabil sa amelioreze durerea, sa imbunatateasca mobilitatea si sa reduca nevoia de medicamente de rezerva la 61 de persoane cu artrita la genunchi sau sold.

O revizuire din 2013 a studiilor de fitochimie a sustinut in continuare aceste afirmatii, sugerand ca utilizarea de rutina a ghearei diavolului ar putea reduce durerea osteoartritica cu aproximativ 60% in comparatie cu un placebo.

Dureri de spate

O revizuire sistematica publicata in Baza de date Cochrane de revizuiri sistematice a examinat studiile publicate anterior e de Vioxx (rofecoxib). In ciuda constatarilor pozitive, cercetatorii au afirmat ca calitatea studiilor a fost in cel mai bun caz moderata.

Artrita reumatoida

Artrita reumatoida este o boala autoimuna in care sistemul imunitar ataca in mod gresit articulatiile corpului. Spre deosebire de osteoartrita, in care substantele inflamatorii precum interleukina 6 (IL-6) declanseaza simptome, artrita reumatoid

privind utilizarea plantelor medicinale pentru durerile nespecifice de spate.

Evaluand 14 studii randomizate controlate, cercetatorii au concluzionat ca extractul de gheare a diavolului (continand 50 pana la 100 de miligrame de harpagozida) a fost superior unui placebo in ceea ce priveste ameliorarea pe termen scurt a durerilor de spate.

In ceea ce priveste efectul analgezic, extractul a fost considerat a fi aproximativ echivalent cu o doza de 12,5 miligram

a este asociata cu proteine ??imunitare numite autoanticorpi. Acesti autoanticorpi directioneaza propriile aparari ale organismului pentru a viza articulatiile, provocand durere acuta si inflamatie.

In timp ce gheara diavolului pare sa inhibe productia de IL-6, facand-o eficienta la persoanele cu osteoartrita, mecanismul sau de actiune il face doar nominal eficient in inversarea inflamatiei asociate cu artrita reumatoida.


PROSPECT GHEARA DIAVOLULUI
Mod de administrare: Luati 2 capsule de 2 pana la 3 ori pe zi.


INFORMATII NUTRITIONALE 
Marimea portiei- 2 capsule vegetale 
Portii in flacon- 50 

Cantitate/portie%DZR

Calorii5


Carbohidrati
Vezi mai multe detalii si cumpara
40 vizualizari Bucuresti 19 Iul. '24 (08:57)