Nutrisan FlexiSan 90 Capsule

110 RON
1 / 1 ...

Nutrisan FlexiSan 90 Capsule

110 RON
Descriere
FlexiSan 90 Capsule


- Extractul de guma de tamaie este standardizat special pentru un continut ridicat de AKBA (10%).

- Nu contine acid beta boswellic daunator.

- Actiunea novice a tipului II de colagen autohton Inovativ si membrana de coji de oua printr-un proces patentat si ecologic, cu o mare varietate de componente (colagen, acid hialuronic, glucozamina, condroitina sulfat).

- MSM de inalta calitate, cu o puritate foarte mare.

- Suliment ce contine: Metilsulfonilmetan (MSM), tamaie (Boswellia), Colagen tip I si II, Mangan, Vitamina C, membrana din coaja de ou.

- Formula completa pentru articulatii sanatoase, cu sinergii optime - biodisponibilitate superioara si bioactivitate, totul natural.

* Manganul, oligoelementul care ajuta la formarea tesutului conjunctiv (inclusiv tesutul conjunctiv din oase si cartilaj), Boswellia pentru a ajuta la mentinerea articulatiilor suple, iar vitamina C pentru a sustine formarea normala de colagen pentru functionarea normala a cartilajului si a functiei osoase.

 
Testat clinic:


Timp de 90 de zile, 98 de pacienti cu tendinopatie (leziune a tendonului lui ahile, problema cu genunchiul sau cot). S-au folosit 435 mg de mucopolizaharide, 75 mg de colagen de tip I si 60 mg de vitamina C pe zi. La sfarsit: intensitatea durerii in timpul miscarii tendonului afectat a scazut brusc: cu 80% in grupul de leziuni, cu 73% in grupul de genunchi dureros si cu 81% in grupul de cot cu durere.

 
Metilsulfonilmetanul (MSM):


- Anti-inflamator

- Antioxidant

- Donator de sulf (sulful este important pentru structura colagenului)

Un studiu randomizat, dublu-orb si controlat cu placebo cu pacienti care sufera de artroza la genunchi. Timp de 12 saptamani au luat 2x3 g / zi MSM. Evolutia a fost monitorizata prin activitati de rutina, cum ar fi urcarea scarilor, imbracarea sosetelor etc. Dupa perioada suplimentara, functia articulara a crescut semnificativ in grupul MSM si durerea a fost, de asemenea, redusa.

 
Colagen tip II


Cartilajul contine o multime de colagen de tip II (60-70%), ofera fermitate.

= colagen nedenaturat: o structura naturala de helix tridimensionala cu epitopi (o macromolecula care poate fi recunoscuta de anticorpi, celulele B si celulele T ale sistemului imunitar). Acest lucru ii permite sa interactioneze cu sistemul imunitar.

Dupa ingestia de colagen nativ: a Activarea sistemului imunitar in peretele intestinal a o Reactie de recunoastere, deoarece colagenul este recunoscut pentru celule T-albe din sange specifice care ataca colagenul in articulatii vor fi dezactivate. Acest lucru se datoreaza faptului ca sistemul de colagen II este considerat normal de sistemul imunitar intestinal datorita aportului oral si aceste informatii sunt transmise restului corpului (= desensibilizare).

 
Prospect FlexiSan:


Mod de administrare: 2 capsule zilnic. De preferat 1 dimineata si 1 seara, cu o masa usoara.

Ingrediente Per capsula vegetariana:


Metilsulfonilmetan (MSM) 150 mg

Mucopolizaharide 131,8 mg

Membrana de coaja de oua 100 mg

Vitamina C, 84,53 mg (106% DZR *)

Din care: acid L-ascorbic 65 mg

Sorbiu-L-ascorbat 19,53 mg

Extract de rasina de guma de tamaie (Boswellia serrata)

standardizat la ? 6 mg acid acetil-11-ceto-beta-boswellic 60 mg

Colagen tip I 23,45 mg

Extract de cartilaj standardizat la 25% colagen inclusiv

colagen de tip II 13,5 mg

Mangan 0,33 mg (16,5% DZR*)

Din care: sulfat de mangan 0,19 mg

Bisglicinat de mangan 0,14 mg

Alergeni: ou

 
ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Vezi mai multe detalii si cumpara
39 vizualizari Bucuresti ieri; 09:39