Nutrisan MetalClean 60 Capsule

120 RON
1 / 1 ...

Nutrisan MetalClean 60 Capsule

120 RON
Descriere
MetalClean 60 Capsule


-Structura controlata strict si clorella + tulpina de spirulina atent selectata.

-Extractul de shiitake de tip Spectrum complet, contine fiecare parte a ciclului de viata al ciupercii.

-Concentratie mare de ingrediente bioactive.

-Proces de productie unic: Chlorella este cultivata intr-un mediu perfect controlat (tuburi de sticla) si sub lumina naturala 100%.

-Spirulina si clorella, extract de shitake de spectru complet si diverse extracte de plante.

-Sinergie suplimentara cu nutrienti cheie precum Nacetil-L-cisteina, L-metionina, SOD (superoxid dismutaza), glutation, acid R-alfa-lipoic, vitamina C si seleniu.

-Seleniul si vitamina C ajuta la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.

-Vitaminele C si B2 sustin metabolismul energetic normal si ajuta la reducerea oboselii.

-Spirulina, clorella, glutationul, seleniul si acidul alfa-lipoic sunt importante pentru a scapa de corpul de metale grele.

-Clorofila (prezenta in clorella si spirulina) are un adsorbant puternic

-Chlorella


Intr-un studiu uman, suplimentarea cu clorella a crescut excretia de cadmiu prin miscari intestinale si urina.

Spirulina


Mai multe studii arata, de asemenea, ca Spirulina are o influenta pozitiva asupra sistemului imunitar. Aceasta alga creste activitatea de fagocitoza si macrofage, stimuleaza producerea de anticorpi si citokine si mobilizeaza limfocitele B si T.

Glutationul poate fi transformat in organism in mercaptide care absorb plumbul, cadmiu si mercurul.

Seleniul formeaza complexe cu plumb si cadmiu si acidul alfa lipoic se leaga de cadmiu.

Datorita functiei lor de chelare, aceste substante protejeaza metalele grele de la tesuturi, astfel incat acestea sa nu mai produca daune inainte de a fi eliminate din organism. La urma urmei, aceste metale grele afecteaza sistemul nervos (plumb, mercur de metil), functia renala (plumb, cadmiu, mercur anorganic), functia intestinala (plumb, mercur anorganic) si functionarea sistemului imun (plumb).

Glutationul


-Are o sarcina importanta de detoxifiere si este clar prezenta in ficat.

-Enzimele de faza 2 de detoxifiere (glutation S-transferaze) se ataseaza de glutation la diverse toxine si procarcinogene, ceea ce le face mai usoare pentru a fi eliminate din organism prin urina sau bila.

-Cisteina este factorul limitativ pentru sinteza glutationului si este de preferinta, sub forma de N-acetil cisteina (NAC). Cisteina este produsa de asemenea din L-metionina in ficat.

-Glutationul are, de asemenea, o functie protectoare ca antioxidant, directa si ca si cofactor al enzimelor antioxidante.

-Pentru o sustinere optima a functiei antioxidante a glutationului, seleniu, acid alfa lipoic si vitamina B2 sunt indicate. Are nevoie de o enzima antioxidanta importanta, peroxidaza de glutation, atat glutationul cat si seleniul sa functioneze corect. Acidul Alpha lipoic si Vitamina B2 sunt utilizate in reciclarea oxidata a glutationului.

-Proantocianidinele oligomerice (OPC) au o capacitate ridicata de antioxidanti pentru organism, acest lucru a fost deja demonstrat stiintific pentru forma fitosomului.

-Multi antioxidanti au un efect modulator asupra functionarii sistemului imunitar.

-Glutationul si vitamina C, de exemplu, stimuleaza actiunea NK din celule (celule naturale de criminal). De asemenea, activitatea celulelor T depinde puternic de glutation.

Salix alba


-In celulele inflamatorii ale sistemului imunitar, componente din Salix alba (de exemplu, tremulacina, quercitina, metaboliti ai salicinei) inhiba producerea de substante antiinflamatoare.

Shiitake


-Polizaharidele din Shiitake (de exemplu, lentinan, un ?-glucan) sunt catalogate sub cele mai importante impulsuri imunitare. lentinan activeaza celulele T, celulele NK si macrofagele.


 

Prospect MetalClean:


Mod de administrare: 1 capsula de doua ori pe zi

Compozitie: Shiitake (Lentinula edodes Pegler) extract 150 mg salcie alba (Salix alba L.) standardizat la 3,5 mg

Salicina 35 mg

Spirulina platensis (Spirulina platensis Geitler) standardizat pana la ?8 mg

Fitocianina 100 mg

Acid lipoic (izomer R) 25 mg

Fitosom de extract de seminte de N-acetil-L-cisteina 75 mg

contine 14,4 mg

Lecitina (soia) si 5,6 mg

extract de seminte de struguri (Vitis vinifera), standardizat la 95% polifenoli care contin OPC (proantocianidine oligomerice) 20 mg

L-glutation 60 mg

SOD Extramel 4 mg

L-metionina 60 mg

Vitamina B2 (riboflavina) 1,4 mg (100% DZR *)

Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) standardizat la ?1 mg clorofila 50 mg

Seleniu (L-metionina) 16 mcg (29% DZR *)

Vitamina C (calciu-lascorbat) 35 mg (44% DZR *)


 
ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este...
Vezi mai multe detalii si cumpara
30 vizualizari Bucuresti ieri; 09:39