Nutrisan SabalCare (Saw Palmetto, ulei dovleac) 60 Capsule

99 RON
1 / 1 ...

Nutrisan SabalCare (Saw Palmetto, ulei dovleac) 60 Capsule

99 RON
Descriere
SabalCare Complex (Saw Palmetto, ulei dovleac) 60 Capsule
Saw Palmetto Beneficii

Poate minimiza hiperplazia benigna de prostata
Poate imbunatati simptomele de usturime si durere ale tractului urinar
Ajuta la cresterea parului la barbatii cu chelie
Imbunatateste calitatea vietii
Creste nivelul de test-osteron
Poate imbunatati functia sexuala

Supliment pentru barbati
SabalCare contine seminte de palmier si de dovleac, doua plante care sunt folosite in mod regulat de barbati. Ambele extracte sunt bogate in acizi grasi, iar standardizarea garanteaza continutul acestor substante.
Seleniul, zincul si vitamina E ajuta la protejarea celulelor de stresul oxidativ.
Ce este Saw Palmetto?
Saw palmetto (Serenoa repens) este o planta populara originara din sud-estul Statelor Unite, avand fructe care au fost studiate de zeci de ani si s-au dovedit a fi benefice pentru mentinerea sanatatii prostatei.
Saw palmetto este un extract din boabele copacului de palmier (Serenoa repens), care este originar din sud-estul Americii de Nord.
Tribul Seminole din Florida a folosit planta medicinala pentru minimizarea problemelor urinare si sexuale.
Planta a castigat recunoasterea in Statele Unite atunci cand a fost listata ca un remediu oficial in Farmacopeea din Statele Unite in 1906. Din anii 1990 a fost una dintre primele zece cele mai vandute plante medicinale din SUA, cu mai mult de 2 milioane de barbati care folosesc planta in mod regulat.
In Europa, palmetto este cel mai popular supliment pe baza de plante utilizat pentru a ameliora BPH. Vanzarile globale de plante medicinale totale mai mult de 700 milioane dolari anual.
Beneficiile Saw Palmetto
De fapt, aceasta planta speciala a fost folosita de la sfarsitul anilor 1800 si este denumita \"prietenul batranului\" datorita capacitatii sale de a atenua simptomele unei prostate marite.
Prostata marita este o problema comuna la barbati care au dureri si disconfort atunci cand urineaza. Poate fi diminuata cu medicamente sau suplimente care si-au dovedit beneficiile.
Remedii de baza din plante devin din ce in ce mai populare pentru a ameliora numeroase boli si conditii diferite care sunt tratate in mod obisnuit cu medicamente. Saw palmetto este un supliment foarte popular pe baza de plante adesea folosit pentru a reduce simptomele hiperplaziei benigne de prostata (BPH). Cititi mai departe pentru a vedea ce spune stiinta despre felul in care ati vazut palmetto.
Cum functioneaza Saw Palmetto?
Saw Palmetto contine acizi grasi si esteri ai acizilor grasi care blocheaza in mod eficient actiunea de transformare enzimatica a tes-tosteronului in DHT (prin inhibarea 5-alfa-reductaza) si conversia enzimatica a DHT in androstandiol (prin inhibarea 3-alfa-hidroxisteroid dehidrogenaza). La randul sau, acest lucru poate ajuta la reducerea cresterii tesutului prostatic prin reducerea efectului androgenelor asupra celulelor prostatei.
Beneficiile Saw Palmetto
1) Saw Palmetto poate minimiza hiperplazia benigna de prostata
Cercetarea privind capacitatea lui saw palmetto de a ameliora HBP este in conflict. Intr-un studiu efectuat la 82 de barbati in varsta de 30 de ani si mai in varsta, s-a observat ca palmetto a scazut simptomele BPH.
Cu toate acestea, un studiu efectuat la 100 de barbati in varsta de 45 ani si peste nu a evidentiat nici o diferenta in ameliorarea BPH dupa 72 de saptamani de administrare a saw palmetto (DB-RCT).
Finasterida (Propecia) este un inhibitor de prescriptie a 5-reductazei, care este utilizat in mod obisnuit pentru a ameliora BPH. Un studiu efectuat pe un an a constatat ca saw palmetto a fost mai eficace decat finasterida in ameliorarea urinarii excesive in timpul noptii. Ea a fost mai putin eficace in minimizarea altor simptome legate de BPH.
Un studiu efectuat pe 2.008 de barbati a constatat ca 72 saptamani de saw palmetto nu a fost mai eficace decat un placebo in tratamentul BPH.
O revizuire a studiului Cochrane din 2002 a concluzionat ca \"saw palmetto\" este eficient in minimizarea BPH. Cu toate acestea, o revizuire Cochrane din 2009 care a inclus studii mai mari si mai lungi a constatat ca saw palmetto nu a avut nici un efect asupra BPH.
O revizuire din 2016 include doar studii cu un extras standardizat special de fierastrau numit Permixon. Permixon a fost eficace in imbunatatirea simptomelor urinare ale BPH comparativ cu placebo. A fost la fel de eficace ca si finasterida in ameliorarea BPH.
Acest lucru sugereaza ca lipsa unui efect constatat in cea mai recenta revizuire a studiului Cochrane se datoreaza diferentelor existente intre extractele de saw palmeto utilizate.
2) Saw Palmetto poate imbunatati simptomele tractului urinar
Saw palmetto poate reduce simptomele tractului urinar inferior (LUTS). LUTS este o serie de simptome care includ:
Urinare dureroasa
Frecventa crescuta de urinare
Golirea vezicii urinare incompleta
Jet slab
Excesiv urinare pe timp de noapte
Un studiu efectuat la 225 de pacienti a aratat ca administrarea a fost eficienta timp...
Vezi mai multe detalii si cumpara
48 vizualizari Bucuresti ieri; 09:39