Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
Ilfov 11 Iul. '23 (15:15)
...
Bucuresti 11 Iul. '23 (14:35)
...
Bucuresti 11 Iul. '23 (15:10)
...
Bucuresti 11 Iul. '23 (14:50)

Anunt inactiv

Oana Neagoe - Psihoterapeut

Oana Neagoe - Psihoterapeut

Caracteristici
Servicii medicale Cabinete medicale
Specialitate: Psihiatrie-psihologie
Descriere
Psihoterapeut Oana Neagoe va invita intr-o lume magica, aceea a propriei voastre lumi interioare! Jocul cu nisip ne ajuta sa punem in scena situatii cu care psihicul nostru se confrunta. Reusind astfel sa relativizeze situatia, sa o refaca, sa se confrunte cu frici si temeri cu care in realitate nu ar putea sa o faca. Copiii sunt cei mai afectati de micile sau marile schimbari din viata lor.

Atunci cand psihicul lor se afla in dificultatea de a gestiona situatii specifice, el se exteriorizeaza in corp, in comportament, ca un strigat de ajutor.
Parintii sunt primii care pot auzi nevoia copilului de a fi ajutat. Ajutat sa depaseasca blocajele care-l impiedica sa paseasca in viata cu incredere si speranta.
Ca psihoterapeut de copii voi lua in grija copilul si parintii (apartinatorii) acestuia, ajutandu-i sa se reconecteze unii la ceilalti. Travaliul copilului este unul individual, insa formarea unei echipe bune a psihoterapeutului cu parintii lui este esentiala. Copilul se va simti continut si va avea continuitate in procesul lui de individuare.
Intrumentele de lucru sunt: cabinetul de Sandplay (miniaturi, nisip, apa), psihoterapie prin joc (desene, modelaj, joc de rol) si multa bucurie in tot ceea ce fac!
6 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 16 Oct. '22 (15:01)
Anunt inactiv