Oemine MER (Lecitina din peste) - 60 gelule

59 RON
1 / 1 ...

Oemine MER (Lecitina din peste) - 60 gelule

59 RON
Descriere
Oemine MER (Lecitina din peste) - 60 gelule
Supliment alimentar nutritiv destinat sa aduca Omega-3 DHA in forma de fosfolipide. Lecitina naturala de origine marina din peste salbatic pc-DHA. Oemine MER ofera un aport de fosfolipide de origine marina concentrate. Oemine MER participa la un echilibru de grasimi in organism. Acesta este un vector de Omega-3 DHA sub forma solubila.
Beneficii importante ale consumului de lecitina marina:
- Poate ajuta in minimizarea steatozei hepatice
- Sursa naturala de origine marina bogata in EPA si DHA
- Ajuta la mentinerea sanatatii cardiovasculare
- Mentine o piele frumoasa si sanatoasa
- Proprietati anti-inflamatoare
- Ajuta la ameliorarea artritei si arterosclerozei
- Mentine si creste imunitatea
Acest produs este bogat in fosfatidilcolina (PC-DHA), care este precursorul nervului acetilcolina. Acetilcolina este un neurotransmitator care joaca un rol important in sistemul nervos central, pentru a ajuta la o mai buna memorie si invatare. Este esential pentru buna functionare a sistemului nervos autonom care guverneaza functiile vegetative. Acidul eicosapentaenoic (EPA) si acid docosahexaenoic (DHA), continute in Oemine MER FORT contribuie la buna functionare a inimii si o vedere normala: efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250 mg de EPA si DHA, fie 6 capsule pe zi de Oemine MER.
Prospect Oemine MER
Mod administrare: 3 capsule pe zi in paralel cu Oemine MER FORT cu un pahar de apa. Pentru cure de cel putin de 20 de zile pe luna.
Compozitie pentru 3 capsule:
Fosfolipidele: 228 mg
Omega-3: 78 mg
Fosfatidil colina: 200 mg
DHA: 110 mg, EPA: 36 mg
 INGREDIENTE: Ulei de peste, lecitina marina, maltodextrina din porumb, guma arabica, stearat de magneziu, capsula de gelatina marina.
ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Vezi mai multe detalii si cumpara
62 vizualizari Bucuresti ieri; 08:57