Oemine Probiotice - 60 capsule

59 RON
1 / 1 ...

Oemine Probiotice - 60 capsule

59 RON
Descriere
Oemine Probiotice - 60 capsule
Oemine PROB (ex Oemine Prancerobiotice) este un supliment alimentar natural obtinut din enzimele de lapte concentrat pentru a regenera flora intestinala.
Contine 5 miliarde de bacilii enterici (gastro-rezistenti) per capsula.
Studiile au aratat ca suplimentare dietei zilnice cu bacterii benefice Lactobacillus ar reduce simptomele legate de anxietate si depresie. Combinand mai multe tipuri de probiotice si prebiotice obtinem beneficii semnificative in sanatate. Alte studii au arata ca bacteriile bune pot reduce simptomele legate de colon iritabil, alergii sezoniere.
Prospect Oemine Probiotice
Mod administrare:
Pentru sugari: 1 capsula pe zi, a se turna continutul in biberon.
Copii: 1 capsula de 2 ori pe zi, a se inghiti cu un pahar cu apa.
Adulti: 2 capsule de 2 ori pe zi, pentru a inghiti cu un pahar de apa.
Pentru a fi luate de preferinta fara alimente.
Doza si durata unei cure poate fi indicata la sfatul unui profesionist din domeniul sanitatii si in functie de nevoile individuale.
Compozitie:
Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus acidophilus
Bifidobacterium longum
Ingrediente: bacterii lactice vii producatoare de acid Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum, Lactobacillus rhamnosus, stearat de magneziu, capsule vegetale.
ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Vezi mai multe detalii si cumpara
42 vizualizari Bucuresti 19 Iul. '24 (09:00)