Oemine Propolis Bio - 50 ml

69 RON
1 / 1 ...

Oemine Propolis Bio - 50 ml

69 RON
Descriere
Oemine Propolis Bio - 50 ml
Oemine Propolis este un supliment natural cu continut de extract de propolis de origine Bio - Organic.
Propolisul este o rasina pe care albinele o folosesc pentru a proteja stupul impotriva mucegaiului si impotriva germenilor. Numele sau de \"propolis\" este un cuvant latin derivat din greaca veche, sensul este de protectie a intrarii in oras (de albine). Acesta este un material vegetal, care ste colectat de albine de pe plante si in principal de pe muguri.
Propolisul este laudat in multe carti vechi medicale. Acesta a fost, de fapt, deja folosit de oameni din cele mai vechi timpuri. In The Georgicele, Virgil descrie trei tipuri de propolis \"suc foarte mieros si ca un lemn de guma\".
Compozitia sa explica virtutile sale. Rasina acestuia contine multi antioxidanti flavonoizi si anti-inflamatori, antiseptice, fenoli si uleiuri esentiale (aproape 10%). Acesta poate fi folosit ca un extract: Propolisul este dizolvat in alcool (10% in Hatm), care elimina ceara si sa pastreza numai substantele mentionate antiseptice.
Prospect Oemine Propolis Bio
Mod administrare: 10 picaturi de 3 ori pe zi, cu suc de fructe.
Ingrediente: propolis, alcool etilic.
Supliment alimentar natural organic: * 100% din ingrediente sunt obtinute din agricultura ecologica.
* Supliment alimentar organic Agrocert controlat FR-BIO-07.
Compozitie: Extract de propolis organic.
ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Vezi mai multe detalii si cumpara
32 vizualizari Bucuresti 15 Iul. '24 (09:00)