Oemine seva de mesteacan Bio - 500 ml

65 RON
1 / 1 ...

Oemine seva de mesteacan Bio - 500 ml

65 RON
Descriere
Beneficii Oemine seva de mesteacan
-          forma convenienta de consum
-   ajuta in detoxifierea si curatarea corpului, in special a ficatului, rinichilor si pancreasului
-          faciliteaza eliminarea deseurilor organice si a toxinelor
-          elibereaza articulatiile rigide
-          imbunatateste supletea miscarilor
-          diminueaza durerea
-          amelioreaza reumatismul si artroza prin eliminarea excesului de acid uric din sange
-          face parul mai frumos
OEMINE seva de mesteacan este colectata in conformitate cu o metoda unica in lume, care a primit un premiu pentru inovatie in Finlanda, prin modul in care: seva se scurge direct din copac in flacon. Astfel, nu este nici modificata si nici oxidata, deoarece aceasta nu vine in contact cu aerul. Aceasta procedura este facuta in vid, pentru a se pastra seva de mesteacan proaspata si curata, fara de alti aditivi.

Fiecare flacon contine 500 ml de seva de mesteacan pura.
Seva de mesteacan din Europa de Nord. O garantie de excelenta: calitatea de seva de mesteacan depinde de natura solului in care cresc mestecenii si a metodei de imbuteliere.

Compozitia sevei de mesteacan
Principalii compusi ai sevei sunt glucoza si fructoza, derivati terpenici, vitamina C si o serie intreaga de minerale valoroase: calciu, fosfor, cupru, magneziu, potasiu, mangan, zinc, sodiu si fier. De asemenea, seva mai contine: ??acizi organici, uleiuri esentiale, volatile, taninuri, saponine, vitamine si substante biologic active.
Dincolo de aceste minerale si substante nutritive descoperite in seva prin diferite analize de laborator, se poate remarca un factor suplimentar: energia vietii. In cazul mesteacanului este vorba de existenta unei forme deosebite de bioenergie, ce face ca seva sa fie o ?apa vie\", inzestrata cu capacitatea de a modifica starea energetica a organismului nostru. Ca si in cazul altor arbori, mestecenii sunt adevarate ?centrale\" de energie biologica, seva lor fiind puternic impregnata de aceasta forta ascendenta a arborelui. Tocmai de aceea, in urma curei cu seva, in fiinta noastra se poate simti o veritabila retrezire a puterii de regenerare si ascensiune, atat din punct de vedere fizic, cat si launtric, prin reactivarea puterilor sufletesti si mentale.

Beneficiile sevei de mesteacan
Seva de mestacan este recomandata celor ce consuma frecvent produse alimentare fabricate in mod industrial, au un ficat obosit sau lent, consuma cantitati excesive de alcool, fumeaza, au colesterolul ridicat, trec printr-o perioada de stres, au imunitatea scazuta, sau iau multe medicamente.
In prezent, seva de mesteacan este folosita in intreaga lume si este considerata a fi un agent de detoxifiere extrem de eficient, care vizeaza doua organe-cheie:
- Ficatul: prin captarea si neutralizarea deseurilor toxice;
- Rinichii: prin eliminarea si filtrarea deseurilor prin tractul urinar.
Exista foarte putine ingrediente fitoterapeutice care sunt capabile de a ataca doua sisteme de curatare si purificare majore ale corpului, in acelasi timp.
Seva de mesteacan are proprietati terapeutice, deoarece contine tot ce e mai bun din mesteacan, si poate fi utilizata ca adjuvant in: afectiuni hepatice, intreaga gama a afectiunilor renale, inclusiv calculoza, edeme cardiorenale, artroza, reumatism, guta, diabetul zaharat, boli respiratorii, hipercolesterolemie, dermatoza, tonic capilar.


 OEMINE seva de mesteacan are urmatoarele caracteristici specifice:
Nivelul de plumb mai mic de 0,2 ppm
Nivelul de mercur mai mic de 0,025 ppm
Nivelul de cadmiu mai mic de 0,2 pesticide ppmCertified-free
Produs fara si non-iradiat OMG.
Calitate sistem de management de certificare ISO 9001: 2000
Realizate in conformitate cu bunele practici de fabricatie (GMP certificate de catre Asociatia de produse naturale).
Prospect Oemine seva de mesteacan:
Mod administrare:
Se iau 4 linguri de seva de mesteacan si pastrati-le sub limba timp de cateva secunde in fiecare dimineata.
Pentru o cura de detoxifiere usoara de 1 saptamana - 1 flacon.
Pentru o cura de detoxifiere profunda - 3 flacoane.
Agita continutul bine inainte de folosire.
Formarea de usoara opalescenta sau a unui depozit este normal.
Gust natural neutru.
Ingrediente: 100% seva de mesteacan organic (Betula pendula Roth).
Tasat sub vid si pus in sticle direct din copaci in conformitate cu metoda unica numita \"Din copac in sticla\" (From the tree to the bottle).
100% ingrediente ecologice. Certificat de FI-EKO-201. agriculturi UE.
OEMINE de mesteacan seva 500 ml este un produs ecologic certificat, fara nici un conservant, culoare sau aditivi sintetici.
Oemine seva de mesteacan este fabricat conform normelor stricte. Dozajul corespunde cu admisie de referinta alimentare (DRI). Nu depasiti doza zilnica recomandata. Oemine seva de mesteacan nu poate inlocui un regim alimentar echilibrat, sau un stil de viata sanatos.
Daca sunteti gravida, sau daca alaptati, a lua orice medicamente sau de planificare...
Vezi mai multe detalii si cumpara
39 vizualizari Bucuresti ieri; 09:03